'Bu mücadeleye 'bilinçli zarar ver' deseler anca bu kadar zarar verilebilirdi!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Merkez Bankası'nın yılın son faiz kararını, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin asgari ücret açıklaması ile Nebati'nin kardeşi Seydullah Nebati'nin tepki çeken faiz sözlerini, Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. İzzet Özgenç'in 'Ekonomik OHAL' çıkışını, BDDK'nın flaş kredi hamlesini, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarını ve FETÖ'cü Ahmet Altan ile İBB Sosyal Hizmetler Başkanı Yavuz Saltık'ın görüşmesinin yansımalarını masaya yatırdı.

"VERİLEN SÖZLERİN YANSIMASI LAZIM, HERKES ŞU AN ÇOK TEDİRGİN"

Ceyhun Bozkurt, "Paradan para kazanmayı amaçlayan hamlelere karşı, üretime sevk eden bir politika izlenmeye çalışılıyor. Bir geçiş sürecindeyiz, handikaplarını yaşıyoruz. Çok söz verildi ama artık bunların yansıması lazım. Herkes şu an çok tedirgin. Bu bir Kurtuluş Savaşı ise herkes elini taşın altına koymalı. En az 4.500-5 bin TL rakamı sağlıklı olur. Ekonomide her alana etki yapan bir süreç yaşıyoruz. Üretim ekonomisinin iki ayağı vardır. Özel sektör ve kamu. Bunların birlikte yürütülmesi gerek, denge iyi oturtulmalı. Kamu şirketlerinin güçlendirilmesi lazım, piyasaya da etkisi olacaktır. DPT güçlü şekilde kalkınma planlarıyla yeniden sahaya çıkmalı.

"SON AYLARDA GAZA BASAN KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI VE YAPTIKLARI ULUSLARARASI KARAR VERİCİLERİN ADAYI OLMAK İÇİN MİYDİ?"

Meral Akşener'in motivesi Ekrem İmamoğlu'nda aşırı bir hırs yarattı, bu çok tehlikeli. Son aylarda gaza basan Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları ve yaptıkları uluslararası karar vericilerin adayı olmak için miydi? İYİ Parti İBB'deki PKK'lılar tartışmasını kendi partisi için kullanmaya çalışacak. PKK'ya tepkili CHP'lilerin oyunu almak için bu süreci kullanmak isteyecektir. İBB yönetimi Saltık'ın arkasında. Demekki Ahmet Altan'ın safında. İmamoğlu FETÖ militanlarının kumpas tetikçisiyle omuz omuzadır." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Bu mücadeleye 'bilinçli zarar ver' deseler anca bu kadar zarar verilebilirdi!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun ekonomik ohal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.