Ekonomi Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek!

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, küresel ekonomik görünüm ve ekonomi reformlar kapsamında gelinen aşamanın ele alınacağı toplantıya ilgili tüm bakanlar katılım sağlayacak.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 10.00'da gerçekleşecek toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlık edecek.

Toplantıya ayrıca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve ilgili kurumların yetkilileri katılacak.

Toplantıda, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, küresel ekonomik görünüm, ekonomi reformları kapsamında gelinen aşama ile 2022- 2024 dönemine ilişkin sürdürülmekte olan 'Orta Vadeli Program'ın hazırlık çalışmaları değerlendirilecek.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek! ile ilgili etiketler Fuat Oktay Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantı ekk
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.