"Ekmek yoksa pasta yiyin" sözünü hatırlayamadı

Parti grubunda askıda ekmek kampanyasına yönelik eleştirilere cevap veren MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Ekmek yoksa pasta yiyin" sözüne atıfta bulunmak istedi. Ancak MHP lideri bu sözü hatırlayamayınca bir süre duraksadı. Bahçeli daha sonra, "Pastaya alışkın olmadığımızdan dilimiz de dönmüyor" diyerek güldü. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli parti grubunda yaptığı konuşmada gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda öncüsü olduğu askıda ekmek kampanyasına yönelik eleştirilere de cevap veren Bahçeli, eski Fransa Kraliçesi Marie Antoinette'nin "Ekmek bulamazlarsa pasta yesinler" sözüne atıfta bulunmak istedi. Ancak prompter'de yaşanan sıkıntıdan mıdır bilinmez ama Bahçeli bu sözü bir türlü söyleyemedi.

Devlet Bahçeli, bir süre durakladıktan sonra sözlerini toparlamaya çalışırken "Pastaya alışkın olmadığımızdan dilimiz de dönmüyor" diyerek güldü. 

"Ekmek yoksa pasta yiyin" sözünü hatırlayamadı ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli pasta bahçeli pasta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.