Ekmek teknelerini korumak için canlarını tehlikeye attılar!

Denizli'de anız yangını ters gitti. Önce ağaçlandırma bölgelerine ordan da rüzgarın etkisiyle fabrikaya doğru sıçradı. Yangına ilk müdahale fabrika işçilerinden geldi.

Denizli’de anız yangını daha sonra geniş alana yayılarak ağaçlandırma bölgesine kadar ulaştı. Şiddetli rüzgar nedeniyle alevler her geçen dakika daha da hızlı ilerlerken işçi ve işverenler ekmek teknelerini korumak için yangın tüpleri ile alevlere müdahale etti.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; otluk alanda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle giderek büyüdü. Alevler her geçen dakika daha da ilerleyerek ağaçlandırma bölgesindeki genç ağaçlara kadar ulaştı.

İLK MÜDAHALE FABRİKA İŞÇİLERİNDEN GELDİ

Bu sırada fabrikaların bulunduğu alana doğru ilerleyen alevlere ilk müdahale işçilerden geldi.

Fabrikalardaki yangın söndürme tüpleri ile alevlere müdahale eden işçi ve işverenlerin canlarını hiçe saydığı o anlar saniye saniye kaydedildi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle giderek büyüyen alevlere itfaiye ve orman ekipleri dört bir koldan müdahale ederken aynı zamanda bölgeye yangın söndürme helikopteri sevk edildi.

İŞÇİLERDEN BAZILARI HASTANELİK OLDU 

Yangına müdahale etmek isteyen işçilerden birçoğu dumandan etkilenerek çevre hastanelere sevk edildi.

Büyük alana yayılan yangın ise kontrol altına alınırken soğutma çalışmalarına başlanıldı.

Ekmek teknelerini korumak için canlarını tehlikeye attılar! ile ilgili etiketler Yangın Fabrika İşçi anız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.