Ekmek için Ekmelettin, çorba için Ekrem İmamoğlu!

CHP'nin olası 2023 seçimindeki cumhurbaşkanı adaylarından Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyaya yansıyan son videosu akıllara "Ekmek için Ekmeleddin" sloganını getirdi. İmamoğlu, çorba içerken kendisini görüntüleyen şahsa, "Yemek denebilirse bir çorba içiyorum gündüz" yanıtını verdi... Videoyu izleyenler ise "CHP başkan adaylarını karın tokluğuna çalıştırıyor" demekten kendilerini alamadı!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilginç bir sosyal medya paylaşımı ile gündemde...

Ekrem İmamoğlu sosyal medyaya yansıyan son videosunda bir ofiste öğlen yemeği yerken görüntüleniyor.

Kendisini video kaydına alan bir kişinin "Başkanım yemek bile iki toplantı arasında değil mi?" şeklinde seslenmesi üzerine İmamoğlu şöyle konuşuyor;

"Yemek denebilirse bir çorba içiyorum gündüz ama dediğim gibi işini seven insan hiç mazeret üretmez."

ESPRİLİ "ÇORBA" VİDEOLARI PEŞ PEŞE GELDİ

Diğer yandan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun bu videosu Twitter'da geniş yankı buldu. İmamoğlu'nun ilginç diyaloğunu esprili bir dille taklit edildiği yeni videolar peş peşe geldi.

O videolardan birinde, İmamoğlu'nu tiye alan vatandaşın, görüntünün sonunda, "Güzel çektin mi? İnandırıcı oldu mu? Kaldır şunu antrikot kebap mebap getir" demesi ise dikkat çekti.

Ekmek için Ekmelettin, çorba için Ekrem İmamoğlu! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu ekmek çorba
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.