Ekmek arası tavuğun içinden çıkan şoke etti! "Gece boyunca uyuyamadım"

Adana'da kuzenleriyle birlikte bir restoranda ekmek arası tavuk yiyen 10 yaşındaki Arya bir ısırık alınca gördüğü karşısında şoke oldu. Arya,"Gece boyunca uyuyamadım. Hep ya içinde başka tırtıl varsa yediysem diye düşündüm." diyerek yaşadığı şoku anlattı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesinde ikamet eden Gökhan Osman Yamar (44) 10 yaşındaki kızı Arya Yamar, oğlu ve yeğenine restorandan ekmek arası tavuk siparişi verdi. Bir süre sonra çocuklar gelen siparişi yemeye başladı. Arya Yamar bir kaç kez ısırdıktan sonra ekmeğin içinde tırtıl görünce şok oldu. Hemen durumu babasına söyledi. Baba da restorana ulaşarak şikâyetini dile getirdi.

"GECE BOYUNCA UYUYAMADIM"

Arya Yamar, ekmekten bir kaç lokma aldıktan sonra tam ısıracakken tırtılı fark ettiğini belirterek, "Gece boyunca uyuyamadım. Hep ya içinde başka tırtıl varsa yediysem diye düşündüm. Kardeşim ve kuzenimde bizde de varsa fark etmeyip yediysek diye korktu. Neyse ki bir şey olmadı. Ekmek içinde tavuğun dışında marulda vardı sanırım ondan çıktı" dedi.

Ekmek arası tavuğun içinden çıkan şoke etti! "Gece boyunca uyuyamadım"

Baba Yamar ise hukuki süreci başlatacaklarını belirterek, "Bu süreci sadece daha dikkatli olmaları için başlatacağım. Dikkatli olsunlar ki başkasının başına gelmesin" diye konuştu.

Ekmek arası tavuğun içinden çıkan şoke etti! "Gece boyunca uyuyamadım" - Resim : 2

Ekmek arası tavuğun içinden çıkan şoke etti! "Gece boyunca uyuyamadım" ile ilgili etiketler Adana
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.