Ekler pastaya 'eclair' diyen Şevval Şahin alay konusu oldu

Konuşmalarında sık sık İngilizce kelimeler kullanması ve koronavirüs salgını sürecinin ilk başlarında kalabalık partiler vermesi nedeniyle eleştirilen Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, ekler pasta için 'eclair' kelimesini kullanınca sosyal medyada gündem oldu. Şahin'i sosyal medya kullanıcıları ti'ye aldı.

Pandemi döneminde, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral için düzenlediği hem de kendi doğum gününde verdiği kalabalık partiler nedeniyle eleştirilen 2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin, CNN Türk'te yayınlanan 'Sorgu Sual' programında kendisine yöneltilen "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?", "Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?", "Fahrettin Koca kimdir?" sorularını bilememişti.

Kendisine yöneltilen sorular karşısında 'pas' demeyi tercih eden Şevval Şahin stüdyoyu terk etmişti. O dönem sosyal medyanın gündemine oturan Şevval Şahin, şimdi de kullandığı İngilizce kelime sebebiyle adından söz ettirdi.

''HAYATIMDA YEDİĞİM EN İYİ 'ECLAİR''

Tescilli güzel Şevval Şahin, bu kez ekler tatlısına "eclair" deyince dalga konusu oldu. Şahin'in paylaşımı sosyal medyada tiye alındı. 407 bin takipçisinin bulunduğu ve aktif olarak kullandığı Instagram hesabından Şevval Şahin bir kutu ekler fotoğrafını "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" notuyla paylaştı.

Ekler pastaya 'eclair' diyen Şevval Şahin alay konusu oldu

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI ŞAHİN'İ Tİ'YE ALDI

Ünlü model 'ekler' yerine 'eclair' kelimesini kullanınca alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Şevval Şahin'in 'ekler' yerine 'eclair' yazmasına anlam veremediklerini ifade ettiler. Şahin'in bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve 22 yaşındaki model eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

 

 

Ekler pastaya 'eclair' diyen Şevval Şahin alay konusu oldu ile ilgili etiketler Şevval Şahin Sosyal Medya ekler eclair
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.