EKİN TARLASINDAKİ ŞEKİLLERİN ANLAMI NE?

Temmuz ayında Fransa'da çiftçi Gerard Benoit'in ekin tarlasında ortaya çıkan ilginç şekiller büyük yankı uyandırdı. Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi’ni kuran, araştırmacı Kuzey Atacan, tarlada oluşan ilginç şekillerin ne anlama geldiğini SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı.

SuperHaber, tüm insanlığın merak ettiği uzaylılar ve UFO gerçekleriye ilgili bilinmeyenleri araştırmaya devam ediyor. Uzaylı ve UFO’larla ilgili bilimsel çalışmalar sürerken zaman zaman dünyanın bazı yerlerinde bulunan ekin tarlalarında ortaya çıkan şekiller büyük merak uyandırdı. Temmuz ayının başında Fransa'nın kuzeyindeki bir çiftçinin tarlasında devasa bir ekin çemberi ortaya çıktı. Arazinin sahibi Gerard Benoit, 5 Temmuz'da traktörünü sürerken ilginç deseni fark ettiğini belirterek ”Önce ekinlerime birisinin zarar verdiğini düşündüm. Daha önce hiç böyle bir şey görmedik. Filmlerde görüyorduk. Birçok insanın buraya geldiğini gördük. İnsanlar etrafında dua ediyordu." dedi.

Dünyanın birçok haber ajansı, Fransa’daki bu ilginç şekilleri dünyaya servis ederken milyonlarca insan onlarca yıldır farklı bölgelerde ortaya çıkan ekin çemberlerinin dünya dışı yaşamlar tarafından oluşturulduğuna inanıyor. Ancak çok sayıda insan da bunun bir aldatmaca olduğu görüşünde.

EKİN TARLASINDAKİ ŞEKİLLERİN ANLAMI NE?

"İLGİNÇ ŞEKİLLER HATAY'DA DA GÖRÜLDÜ"

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, bu gizemli şekillerin anlamlarını Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi’ni kuran, araştırmacı Kuzey Atacan Atacan'a sordu. Fransa’da çıkan ekin tarlasındaki şeklin ne anlama geldiğini anlatan Atacan, ”Ekin çemberleri insanların işi değil. Dünyanın 60 ülkesinde binin üzerinde bu şekillerden görüldü ve bir mesaj içeriyor. Uzaylılar bu şekillerle insanları uyarıyor. Bu şekiller denizlerin altlarında, çöllerde ve dağlarda görülüyor. Türkiye’de de Hatay’da bu şekillerden görüldü. Ancak üzeri kapatıldı.” dedi.

Fransa’da ekin tarlasında bulunan ilginç şekiller ne anlama geliyor? Bu şekiller kimler tarafından yapıldı? Hatay'da da görülen ilginç şekillerin üstü neden kapatıldı? Ay yüzeyindeki UFO kalabalıklığı ne anlama geliyor? Güneş ve Ay tutulmalarının uzaylılarla ilgisi var mı? Uzaylıların koronavirüsün yayılmasıyla ilgisi var mı?

Kuzey Atacan'ın çarpıcı açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

EKİN TARLASINDAKİ ŞEKİLLERİN ANLAMI NE? - Resim : 2

EKİN TARLASINDAKİ ŞEKİLLERİN ANLAMI NE? ile ilgili etiketler Uzaylı UFO Fransa kuzey atacan tarladaki şekiller

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.