Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

47 yaşındaki ünlü sunucu Ekin Olcayto, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisi Murat Özcan ile evlendiğini duyurdu. Nikahtan karelerini Instagram hesaplarından paylaşan ikiliye takipçilerinden beğeni ve tebrik mesajları yağdı.

Ünlü sunucu Ekin Olcayto, geçtiğimiz yıl evlenme teklifi aldığı ve 'evet' yanıtını verdiği yönetici sevgilisi Murat Özcan ile dünyaevine girdi. İkili Alaçatı'da sade bir törenle nikah masasına oturdu.

 

GÜZEL GELİŞMEYİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Ekin Olcayto müjdeli haberi 128 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Biz evlendiiik❤️'' notuyla paylaştı. Olcayto mutlu gününden karelerine şu notu düştü:

''Bu en keyifli günümüzde giydiğim ve bayıldığım elbise için sevgili @glamourgelinlik ve canım @serpilllbilgi’ye çook teşekkür ederimm🥰🥰 Hem dostluğu hem eğlenceli kahve sohbetlerimiz, minik gıybetlerimiz ve neşesini hiç kaybetmeden gösterdiği dostluğu için🥰🥰Ellerine sağlık canım Serpil’im❤️''

İşte sürpriz nikahtan ilk kareler...

Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 2

Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 3

Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 4

Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu - Resim : 5

 

Ekin Olcayto dünyaevine girdi! Sürpriz gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu ile ilgili etiketler Düğün nikah Sosyal Medya Murat Özcan ekin olcayto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.