Ekin Mert Daymaz ile aşk mı yaşıyor? Melisa Şenolsun'dan ilk açıklama

Ünlü işletmeci Umut Evirgen ile bir süre önce ilişkisini sonlandıran 25 yaşındaki oyuncu Melisa Şenolsun'un, Eliz Sakuçoğlu, Melisa Döngel ve Hande Erçel'in eski sevgilisi olan Ekin Mert Daymaz ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Şenolsun, hakkında çıkan aşk iddialarına son noktayı koydu.

Umut Evirgen'le olan ilişkisini noktalayan Melisa Şenolsun'un, 30 yaşındaki oyuncu Ekin Mert Daymaz ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Daymaz ile Şenolsun'un, geçtiğimiz günlerde Cihangir'de birlikte eğlendiği öne sürüldü.

'KALBİM BOŞ'

Hakkında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren 25 yaşındaki genç oyuncu Melisa Şenolsun bir fotoğraf karesini paylaşarak "Arkadaşlar panik yok, kalbim boş. Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya" notunu düştü.

Umut Evirgen ile aşk mı yaşıyor? Melisa Şenolsun'dan ilk açıklama

 

Ekin Mert Daymaz ile aşk mı yaşıyor? Melisa Şenolsun'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Melisa Şenolsun Ekin Mert Daymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.