Ekim ve Kasım ayında daha fazla ölüm göreceğiz!

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa direktörü Hans Kluge, koronavirüs salgınına ilişkin korkutan bir açıklamada bulundu. Kluge, koronavirüsle mücadelenin çok daha zor olacağını vurgulayarak, "Ekim ve Kasım ayında daha fazla ölüm göreceğiz. Sürekli duyuyorum: Aşı pandeminin sonu olacak! Elbette hayır. Aşının tüm yaş gruplarına yardımcı olup olmayacağını bile bilmiyoruz." dedi.

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa direktörü Hans Kluge koronavirüsle mücadelede gelecek günlerde dünyayı kötü günlerin beklediğini söyledi. Kluge, "Koronavirüsle mücadele daha da zorlaşacak. Ekim ve Kasım ayında daha fazla ölüm göreceğiz" dedi.

Kluge, dünya ülkelerinin bu kötü haberi duymak istemediğini ifade ederken, pandeminin 'bir anda' biteceğine dair olumlu bir mesaj vermeyi istediğini vurguladı.

"AŞI TÜM YAŞ GRUPLARINDA İŞE YARAMAYABİLİR"

Aşının geliştirilmesiyle pandeminin son bulacağına dair açıklamalara yönelik ise, "Sürekli duyuyorum: Aşı pandeminin sonu olacak! Elbette hayır. Aşının tüm yaş gruplarına yardımcı olup olmayacağını bile bilmiyoruz." dedi.

Ekim ve Kasım ayında daha fazla ölüm göreceğiz! ile ilgili etiketler Koronavirüs Dünya Sağlık Örgütü aşı çalışmaları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.