Ekim ayının en şanslı 3 burcu 2021!

Ekim ayı ile birlikte burçlarda yaşanacak değişim ve hareketlilik şimdiden merak ediliyor. Burçlar içerisinde enerjisi ile diğerlerine göre çok daha pozitif olacak 3 burç da belli oldu. Yeni enerjiyle çok daha güzel bir başlangıç yapacak olan 2021 Ekim ayının en şanslı 3 burcu haberimizde.

Burçların en şanslıları genellikle mensubu oldukları ay ile ilintilidir. Örneğin yakın zamanda gireceğimiz 2021 Ekim ayının en şanslı 3 burcu diğerlerine göre alacakları enerji ile bir adım öndeler. Bu enerjinin tadını çıkaracak 2021 Ekim ayının en şanslı 3 burcunu haberimizde listeledik.

2021 EKİM AYININ EN ŞANSLI 3 BURCU!

AKREP: Doğum günü süreci 23 Ekim ile başlayan Akrep burcu tüm ışıkların kendine dönmesiyle harika bir periyoda girmek üzere. Özel olarak Ekim ayının ilk haftası itibariyle kalbi hareketlendirecek aktiviteler mevcut. Evet, aşk aşk hayatı ve özgüveni ile ışıl ışıl parlayacağınız 2021 Ekim ayının en şanslı burcu Akrep olarak ilan ediyoruz.

TERAZİ: 18 Ekim'de sona erecek yılın son Merkür retrosu, doğum günü sürecini biraz tereddütlerde bırakaacak. Karşılaşılan olaylar Terazi burcu insanlarını biraz kararsız bırakabilir; dolayısıyla da kendilerine ve hayata karşı olan inançları biraz körelecek. Bu yüzden yalnız yaşamaları ve akışına bırakmaları konusunda sabırlı olmalılar.

YAY: Akrep burcu kadar olmasa da Yay burcu 2021 Ekim ayının en şanslı burcu olacaktır. Romantik bir zırh kuşanacak olan Yay burcuna en büyük hareketi 7 Ekim'de Venüs yapacak. Venüs'ün cömert ışıltısından faydalanın ve aynadaki büyüleyici enerjinizin tadını çıkarın! Gerçekleştireceğiniz romantik buluşmaları bu süreçte planlamayı deneyin. İnanın pişman olmayacaksınız!

Ekim ayının en şanslı 3 burcu 2021! ile ilgili etiketler burç 2021 ekim ayının en şanslı 3 burcu en şanslı 3 burç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.