Ekibini Dubai'ye tatile götüren Burcu Esmersoy kesenin ağzını açtı

Marka işbirlikleri, reklamlar, sosyal medya gelirleri ile büyük kazançlar elde eden Burcu Esmersoy ekibine jest yaptı. Geçtiğimiz yıl ekibini Maldivler’e tatile götüren Burcu Esmersoy bu kez de 6 kişilik ekibini Dubai'ye götürdü. 45 yaşındaki ünlü sunucunun ekibine yaptığı jest karşısında hiçbir masraftan kaçınmadığı konuşuluyor.

45 yaşındaki ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy, geçen yıl ekibine jest yapıp Maldivler'e tatile götürmüştü. Esmersoy, “Kendimi ve sevdiklerimi ödüllendirmeyi seviyorum. Ekibimi yeni sezona motive olmaları için sessiz sedasız Maldivler’de 15 senedir gittiğim otele götürdüm” demişti. Bu tatil için yaklaşık 100 bin TL ödeyen Burcu Esmersoy şimdi de 6 kişilik ekibiyle Dubai'ye gitti.


250 BİN TL'Yİ GÖZDEN ÇIKARDI

Posta'nın haberine göre; Esmersoy başarısında büyük payı olan 6 kişilik ekibini teşekkür amacıyla Dubai'ye tatile götürdü. Ünlü isim çalışanları için kesenin ağzını açtı. Ekibiyle lüks bir otelde kalan Burcu Esmersoy, 6 kişilik ekip için yaklaşık 250 bin TL ödeme yaptı.

Burcu Esmersoy'un Dubai pozları...

Ekibini Dubai'ye tatile götüren Burcu Esmersoy kesenin ağzını açtı

Ekibini Dubai'ye tatile götüren Burcu Esmersoy kesenin ağzını açtı - Resim : 2

Ekibini Dubai'ye tatile götüren Burcu Esmersoy kesenin ağzını açtı - Resim : 3

Ekibini Dubai'ye tatile götüren Burcu Esmersoy kesenin ağzını açtı - Resim : 4

Ekibini Dubai'ye tatile götüren Burcu Esmersoy kesenin ağzını açtı ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy tatil Dubai Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.