Ek atama olacak mı 2021? 15 bin öğretmen ek ataması olacak mı, ne zaman?

Ek atama olacak mı 2021 merak ediliyor. Öğretmen atama töreninin yapıldığı Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Öğretmen adayları ise yeni dönem atamaları için de aramalara başladı. Peki 15 bin öğretmen ataması olacak mı, ne zaman olacak merak ediliyor.

15 bin öğretmen ataması olacak mı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğretmen atama töreninde verdiği müjde ile yeni ek atama olacak mı araştırılmaya başlandı. Peki yeni dönem ek atama olacak mı?

EK ATAMA OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni öğretmen atamaları yapılacağını açıkladı. Erdoğan, öğretmenlere ve eğitim camiasına müjde vermek istediğini belirttiği açıklamasında şöyle dedi:

"Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun."

BAKAN ÖZER'DEN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde "3 Eylül'de 20 bin öğretmenin 81 ilde okullara atamasını yapacağız. Şırnak'taki öğretmen ihtiyacını göze alarak bu 20 bin öğretmenin yüzde 10'unu yani 2 binini Şırnak'a veriyoruz. 2002 yılında Şırnak'ta toplam 270 okul varken günümüzde Şırnak'ta sadece okul öncesi eğitimde toplam 292 okul bulunmaktadır. Toplam okul sayımız günümüzde Şırnak'ta 752'ye çıkmış bulunuyor." ifadelerini kullanmıştı.

Ek atama olacak mı 2021? 15 bin öğretmen ek ataması olacak mı, ne zaman? ile ilgili etiketler Öğretmen ek atama olacak mı 2021 ek atama olacak mı öğretmen ek atama ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.