Fenerbahçe'yi Frankfurt deplasmanında hakem katletti... Bu ne biçim karar?

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'si Eintracht Frankfurt deplasmanından 1 puanla dönüyor... UEFA Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda yer alan Sarı-Lacivertliler Almanya'dan Mesut Özil'le öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. Son dakikada yaşanan penaltı pozisyonunda çıkan karar saç baş yoldurdu.

1-1

Dk. 8 GOOOL! Fenerbahçe deplasmanda Mesut Özil'le 1-0 öne geçti... Mert Hakan'ın şutu direkten döndü, pozisyonun devamında Rossi vurdu kaleci çıkardı, Mesut tamamladı gol oldu. Golden sonra bir süre VAR incelemesi yapıldı ancak "Ofsayt yok" kararı çıkınca Fenerbahçeli futbolcular 2. kez gol sevinci yaşadı. 

Dk. 22 ALTAY! Almanlar tehlikeli geldi, Altay Bayındır yakın mesafeden müthiş bir kurtarışa imza attı. Ancak pozisyon ofsayt... Gol olsaydı sayılmayacaktı.

Dk. 41 GOL! E. Frankfurt beraberlik golünü buldu... Savunma arkasına atılan topta Sırp yıldız Kostic sol kanattan hareketlendi, Rossi onu durduramadı, içeri çevirdiği topu Hollandalı forvet Sam Lammers tamamladı: 1-1.

Dk. 90 İNANILMAZ KARAR! Sakatlıktan dönen Dimitris Pelkas 76'da Mesut Özil'in yerine oyuna girdi. Yunan yıldız 90'da penaltı kazandırdı. 90+2'de penaltıyı kullanan Pelkas, kaleci Trapp'u geçemedi, dönen topu Berisha gole çevirdi. Ancak VAR incelemesinde Berisha'nın ceza sahasına erken girdiği tespit edildi ve gol iptal edildi.!

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Oliver Glasner cezası nedeniyle kenarda yer alamadı.

Fenerbahçe'yi Frankfurt deplasmanında hakem katletti... Bu ne biçim karar?

Avrupa arenasına play-off turundan katılan ve HJK Helsinki'yi her iki maçta da yenerek gruplara adını yazdıran F.Bahçe, bu sezon oynadığı hazırlık maçları dahil hiçbir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmadı.

Sarı-lacivertliler, Eintracht Frankfurt'u da yenerek hem gruplara iyi bir başlangıç yapmak hem de yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürmek istiyordu anca 1 puana razı oldu.

EİNTRACHT FRANKFURT: Trapp; Durm, N'Dicka, Hinteregger, Da Costa; Sow, Jakic; Kamada, Lammers, Kostic; Borre.

FENERBAHÇEAltay, Serdar Aziz, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Ferdi, Mesut Özil, Rossi, Valencia

ZORLU DEPLASMANDA 7 EKSİK

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt karşısında 7 futbolcusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Marcel Tisserand, Nazım Sangare ve Jose Sosa, Alman ekibi karşısında forma giyemedi.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 233. kez sahne aldı. Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren sarı-lacivertli takım, oynadığı 232 karşılaşmada 86 galibiyet, 48 beraberlik ve 98 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda fileleri 290 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 340 gol gördü.

Fenerbahçe'yi Frankfurt deplasmanında hakem katletti... Bu ne biçim karar? - Resim : 2

EİNRACHT'LA 2. RANDEVU

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ile UEFA Avrupa Ligi'nde 119. maçını oynayacak.

Bu kulvarda 118 karşılaşmaya çıkan sarı-lacivertliler, 51 galibiyet, 27 beraberlik ve 40 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 160 kez ağları sarsan Fenerbahçe, kalesinde ise 152 gole engel olamadı.

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Avrupa arenasında 19. kez sahne alacak.

Sarı-lacivertli takım, Pereira yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 18 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe, Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile 2. kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası gruplarında mücadele etmişti. İstanbul'da 13 Aralık 2006'da oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Fenerbahçe'yi Frankfurt deplasmanında hakem katletti... Bu ne biçim karar? ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Mesut Özil Eintracht Frankfurt Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.