Ehliyet sınavları ne zaman 2020? Sürücü kursları ne zaman açılacak?

Ehliyet sınavları ne zaman 2020? Koronavirüs salgını tüm dünyaya yayılarak çoğu kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Salgının Türkiye'de de görülmesinin ardından 4.431 kişi yaşamını yitirdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında okullar, camiler ve bazı iş yerleri geçici bir süreliğine kapatılmıştı. Birçok kişi ehliyet sınavlarının ne zaman yapılacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Ehliyet sınavları ne zaman 2020? Sürücü kursları ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

Ehliyet sınavları ne zaman 2020? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alan COVID-19 salgını can amaya devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeni ile bazı iş yerleri, okullar, sürücü kursları, AVM'ler, camiler geçici bir süreliğine kapatıldı. Çoğu kişi sürücü kurslarının ne zaman açılacağını ve ehliyet sınavlarının ne zaman başlayacağını merakla arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki, Ehliyet sınavları ne zaman 2020? Sürücü kursları ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

Ehliyet sınavı sonuçları sorgulama: MEB ehliyet sınavı sonuçlarını ...

EHLİYET SINAVI NE ZAMAN 2020?

Hürriyet’in haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Haziran sonrası bazı kurumları da açmayı düşünmektedir. Bilim Kurulu onaylarsa yaygın eğitim veren tüm kursların açılması yönünde çalışma var.

Sürücü kurslarının uygulama sınavında bir arabada sürücü adayıyla birlikte denetmen olarak görev yapan toplam 4 kişi bulunuyorsa, bunların sayısının azaltılması planlanıyor. Mevzuat da buna göre düzenlenecek.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.