Eğlenmeye gitti kör oldu... Yüzünde şişe patlayan talihsiz kadın ilk kez konuştu! / ÖZEL HABER

Geçtiğimiz Ocak ayında Kadıköy'deki Dorock XL isimli mekanda genç bir kadının başına gelenler sosyal medyanın gündemine oturdu. SuperHaber, olayın mağduru Nagihan Örküş'e ulaştı. Başına gelen skandal kaza sonucu sol gözünün görme yetisini büyük oranda kaybeden Örküş, tüm yaşananları detaylarıyla anlattı.

NELER YAŞANDI?

14 Ocak 2017 akşamı, Kadıköy'de Dorock XL isimli mekanda başına gelen talihsiz kaza sonucu sol gözünün görme yetisi yüzde 10'a kadar düşen Nagihan Örküş, başından geçen korkunç olayı ve sonrasında yaşananları SuperHaber'e anlattı.

fufhregergerghh

Sol gözünden defalarca ameliyat olan Nagihan Örküş, mağduriyetinin hâlâ giderilmediğini, hukuki mücadeleye başlayacağını söyledi.

feruhgregegrg

İşte Nagihan Örküş'ün sitemize yaptığı o açıklamalar:

"KAZADAN DOLAYI İŞSİZ KALDIM"

Kazayı duyururken yazdığım tweetlerde "Param olmadığı için dava açamıyorum" gibi bir ifade var ve bu yanlış anlaşıldı. Evet, işsiz kaldım, fakat bu kazadan dolayı işsiz kaldım. Buradan "Param yok, avukat tutamıyorum" gibi bir şey anlaşılmamalı kesinlikle. Burada kast ettiğim dava masrafları. Bunlar zamanla çıkıyor. Ne madden, ne de manen bununla ilgilenecek durumda olmadığım için gecikti dava. Avukatımın da bu şekilde etiketlenmesini istemiyorum, yanlış anlaşılma varsa düzeltiyorum.

"SOL GÖZÜM YÜZDE 10 GÖRÜYOR"

Davayı kazanırım ya da kazanmam, buna hukuk karar verecek. Ben maddi olarak zararımın tazminini talep ediyorum. Dava açmaya gerek kalmadan anlaşmak istedim ama olmadı. Şu an engelli raporu alamıyorum. SGK bana "Tedavi bittikten sonra malülen emekli olabilirsin" dedi. Ama bunun da tedavi bittikten sonra tespiti gerekiyor. Gözümün yüze 100 kurtulma ihtimali de var, 3 ameliyat geçirdim, dördüncüyü de olacağım ama şu an sol gözüm yalnızca yüzde 10 görüyor.

4v7JYKRg

"ANLAŞMAK İSTEDİM, KABUL ETMEDİLER"

Ben anlaşmak istedim, maddi olarak talebim de oldu. Bunu asla reddetmiyorum. Beni fırsatçıkla suçladığı için Dorock XL, bunu da davama ekleyeceğim. Her şeyin kararını hukuk verecek. Önce rapor istediler benden, yaklaşık 1 hafta sonra da avukatıma "Talep ettiğiniz rakam yüksek, biz bunda bir sorumluluk görmüyoruz, kabul etmiyoruz" demişler. "İlgilendik" diyorlar ama ben kazadan sonra 3 gün hastanede yattım. "Biz kendimizi affettirmek istiyoruz" diye benimle görüşme talebinde bulunabilirlerdi, hiçbir şey yapmadılar.

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA DA YANSIDI

NAGİHAN ÖRKÜŞ KAZAYI TWİTTER'DA BÖYLE ANLATTI

DOROCK1DOROCK2dorock3dorock4

DOROCK XL'İN AVUKATI ÇAĞDAŞ ÇELİK, NAGİHAN ÖRKÜŞ'ÜN İDDİALARINA YANIT VERDİ

Olayın yaşandığı Dorock XL isimli mekanın avukatı Çağdaş Çelik, Twitter üzerinden Nagihan Örküş'ün iddialarına yanıt verdi:

"23.05.2017 tarihinde @agresifbodur (Nagihan Örküş) tarafından müvekkilim Dorock XL hakkında yayınlanan ve hiçbir açıdan gerçekleri barındırmayan flood hakkında cevap verme gereği hasıl olmuştur. Öncelikle belirtmek isterim ki olayın oluşunun hemen ardından müvekkil şirket çalışanlarınca bu hastaneye yerleştirilmiş, 2-3 gün boyunca da hastanede takibi yapılmıştır.

Olayın hemen ardından kendisini avukatı olan Özgül Tutkan ile yazılı görüşme yapılmış, geçmiş olsun dileklerimizi ile olayla ilgili alınan tüm rapor, belge, tedav masrafları, manevi zararın bildirmesi talep edilmiştir. Ancak şahsım avukatı tarafından kesin ve belirlenebilir bir zarar bildirilemediği gibi kasıt unsurunun olmadığı unutularak Türk hukukunda emsali olmayan 450 bin liralık tazminat talebinde bulunulmuştur.

Elbette ki şahsın başına gelen talihsiz kaza çok üzücüdür ve sağlığına kavuşması için gereken her şey müvekkil şirketçe yapılacaktır. Ancak kaza hukuka taşınmadan, uzlaşma görüşmesi cevaplanmadan, sosyal mecralarda müvekkilimizin karalanması kabul edilebilir değildir.

Bu şahıs bahsi geçen paylaşımları ile tedavisinin talebi yerine, tazminat hukuk prensiplerinde hakimin ilk olarak denetimini yaptığı, "maddi manevi tazminat taleplerinde zarar miktarının aşılmaması" prensibinin çok üstünde bir talepte bulunmaktadır ve bu tavır hoş değildir."

Olayla ilgili gelişmeler oldukça size aktarmaya devam edeceğiz.

SUPERHABER

Eğlenmeye gitti kör oldu... Yüzünde şişe patlayan talihsiz kadın ilk kez konuştu! / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Kadıköy video dorock xl kor eden
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.