İzzet Çapa eğlencenin dijital devrimi başlatıyor!

Eğlence sektöründe hayata geçirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettiren İzzet Çapa, yine bir ilke imza atarak dünyanın ilk dijital eğlence parkı olan, "Digital Winter Wonderland"ı oluşturdu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çapa, "Gelecekte her şey geçip bittiğinde “Pandemi döneminde hiç mi eğlence yoktu?” sorusuna verebileceğimiz bir cevap olsun istiyorduk ve bulduk." ifadelerini kullandı.

Kısa süre içerisinde bütün dünyayı etkisi altına alarak eğlence sektörünü de son derece olumsuz etkileyen koronavirüs sürecinde, yemekten eğlenceye pek çok sektörde yenilikçi marka algısını koruyan ÇapaMarka, "Digital Winter Wonderland" (Harikalar Diyarı Kış Masalları) adıyla eğlence dünyasını 3D olarak dijital ortama taşıdı. 

Digital Winter Wonderland'ın konseptine ilişkin web sitesinde yapılan bilgilendirmede ise şu bilgilere yer verildi:

“Yıllardır yarattığı konseptlerle yeme-içme sektöründeki inovatif marka imajını koruyan ÇapaMarka, ‘her şeyi düşünülmüş’ eğlence dünyasını 3D olarak tasarladığı ‘Harikalar Diyarı-Kış Masalları’ ile dijital ortama taşıyor. Bu yılbaşında hiçbir eğlencenin olmamasına bir çare bulmak istedik. İnsanlara güvenli bir şekilde bu duyguyu yaşatmanın yollarını bulmak, bu süreçteki en büyük hevesimizdi. Eğlence ruhu bizi her zaman bir arada tutacak! Her şeyin %100 gerçek değilse de gerçeğine en yakın tasarlandığı bu hayalötesi dünyada, eskisi gibi sihirli bir akşam yaşanması için bütünleşik bir eğlence programı hazırladık.”

Digital Winter Wonderland'ın web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

"RENKLERİ SEVİYORSAN SEN ONLARA KOŞACAKSIN, MÜZİĞİ SEVİYORSAN SUSTURMAYACAKSIN!"

"Eğlence" kavramını yeniden düşündüren Digital Winter Wonderland'ın faaliyete geçtiği haberini sosyal medya hesabından duyuran İzzet Çapa duygularını, "Ben her ne kadar yaş alsam da kalbim, kelebeklerle uçurtmaları yarıştırdığı yaşta kaldı hep! O yüzden lunaparkımı elimden almalarına müsaade edemezdim… ‘Renkleri seviyorsan sen onlara koşacaksın. Müziği seviyorsan susturmayacaksın! Sen en çok başkaları eğlenince eğleniyorsun, en iyi bildiğin işi yapmaya devam edeceksin! Yani eğlendireceksin!’ dedim ve bir hayal kurdum… Şimdi o hayali sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum…" sözleriyle ifade etti.

İzzet Çapa eğlencenin dijital devrimi başlatıyor!

İzzet Çapa eğlencenin dijital devrimi başlatıyor! ile ilgili etiketler İzzet Çapa Korona Koronavirüs eğlence

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.