Eğitimde FETÖ depremi: Çok sayıda öğretmen gözaltında!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Uşak ve Adana'da çok sayıda öğretmen gözaltına alındı.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası sürdürülen soruşturma kapsamında Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 15 öğretmen gözaltına alındı.

Uşak Devlet Hastanesinde salık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

ADANA'DA 17 ÖĞRETMEN

ADANA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 17 öğretmen adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturması kapsamında FETÖ'nün Milli Eğitim yapılanmasıyla ilgili gözaltına alınan öğretmenlerin sorguları tamamlandı. Adli Tıp Birimi'ne kelepçeli olarak getirilen 17 öğretmen sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

Eğitimde FETÖ depremi: Çok sayıda öğretmen gözaltında! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.