"Hulusi Paşa yazıyı imzalasa bugün ne Meclis'te olur, ne bu konuşmayı yapabilirdiniz"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar hakkında Genelkurmay Başkanlığı dönemi ve 15 Temmuz'a ilişkin kulaktan dolma bilgilerle iddialarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e Akar'ın tokat gibi yanıtlarının ardından bir cevap da AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya'dan geldi.

Bütçe görüşmeleri Meclis Genel Kurulu'nda sürerken dün geceye damga vuran bir tartışma yaşandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi görüşülürken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel aleyhte söz aldı.

Özel, bütçe yerine direkt olarak Akar'ı hedef alan bir konuşma yaptı. Bakan Akar bu iddiaların hepsine tek tek yanıt verdi. Bunlardan biri de 15 Temmuz gecesine ilişkindi. 

Akar o gece yaşanan manzarayı anlattıktan sonra Özel'e "Yatağınıza yattığınızda düşünün, kafanızda tabanca varken, hayır diyebilecek kaç kişi var? Denemeden söylemeyin, deneyin. Akıncı'ya götürdüler, etrafımızda silahlı insanlar, bir sürü asker. Bütün o alçakların önünde tek başına oturuyorum. 'Bunu okuyun, imzalayın' dediler. İmzalamadım. Sayın Özel'in, terör örgütlerine dahi söylemediği hususu, bir genelkurmay başkanına... 49 yıl hizmet yaptım ben... Keşke Atatürkümüzün partisinde sizin gibi bir grup başkanvekili olmasaydı." dedi. 

Özel'in tamamen kulaktan dolma, sosyal medyada yayılan yalanları bina ettiği konuşmasına Akar'dan sonra bir yanıt da AK Parti MKYK üyesi, İstanbul Milletvekili Erol Kaya'dan yanıt geldi.  

Kaya sosyal medyadan paylaştığı, "TBMM’de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın şahsiyetini hedef alan çirkin bir konuşma yaptı." dedi ve Özel'e şu sözlerle seslendi: Sayın Özel, Hulusi paşa 15 Temmuz gecesi önüne konulan yazıyı imzalamış olsaydı bugün ne bu mecliste olabilirdiniz ne de bu konuşmayı yapabilirdiniz.

İşte Kaya'nın Özel'e verdiği anlamlı mesaj...

"Hulusi Paşa yazıyı imzalasa bugün ne Meclis'te olur, ne bu konuşmayı yapabilirdiniz"

"Hulusi Paşa yazıyı imzalasa bugün ne Meclis'te olur, ne bu konuşmayı yapabilirdiniz" ile ilgili etiketler Hulusi Akar Özgür Özel erol kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.