Eğer gerçekleşirse büyük olay olur! Cristiano Ronaldo'nun adı Barcelona ile anılıyor

Futbol gündemi İspanyol basınından gelen büyük bir iddiayı konuşuyor. Real Madrid efsanesi olan ve Manchester United formasıyla ikinci dönemini yaşayan Cristiano Ronaldo'nun takımda mutsuz olduğu ve Barcelona'ya gitmek istediği iddia edildi. Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı Pique aracılığı ile kulübe mesaj yolladığı ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala ortaya çıkan bir iddia ortalığı aya kaldırdı. Sezon başında en büyük yıldızı Messi'yi kaybeden Barcelona ile Cristiano Ronaldo'nun adı birlikte anılıyor. Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Manchester United formasıyla ikinci dönemini yaşayan Ronaldo, Barcelona'ya gitmek için eski takım arkadaşı Pique aracılığı ile haber yolladı. Portekizli yıldızın İngiliz ekibinde mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyor.

XAVİ VE LAPORTA SICAK BAKIYOR

Ronaldo'nun yolladığı mesaja Barcelona Başkanı Laporta ve Teknik Direktör Xavi'nin sıcak baktığı öğrenildi. Hatta Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendez ile Barcelona Başkanı Laporta'nın transfer konusunda birlikte çalışmaya başladıkları belirtiliyor.

Ayrıca Teknik Direktör Xavi'nin Ronaldo'nun takıma katkı sağlayarak daha yukarı taşıyabileceğini söylediği ispanyol basınına yansıyan gelişmeler arasında yer alıyor.

TAKIMDAN MUTSUZ, AYRILMAK İSTİYOR

Manchester United formasıyla 2. dönemini yaşlayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun oynana futboldan mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyor. İngiliz devi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Ralf Ragnick'in yöntemlerinin de yıldız oyuncuyu ikna edemediği ve bu nedenle Barcelona'ya gitmek istediği belirtiliyor.

MESSİ'NİN KİRACISI OLACAK

Real Madrid efsanesi Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'ya transfer olamsı durumunda Messi'nin evinde kalacağı iddia edildi. Barcelona kaptanı Pique'nin Messi'ye durumu sorduğu ve Arjantinli yıldızın ise çok şaşırmasına rağmen olumlu karşıladığı öğrenildi. Bu durum gerçekleşirse Ronaldo, Messi'nin kiracısı olacak.

TEK ENGEL FİNANSAL FAİR PLAY

Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'ya ara transfer döneminde katılması önündeki tek engelin finansal fair play kuralları olduğu belirtiliyor. İspanyol devi, 21 yıl formasını giyen Messi'yi finansal kurallar yüzünden kaybederek PSG'ye gitmesine göz yummak zorunda kalmıştı.

LAPORTA 2003 YILINDAKİ HATASINI TELAFİ ETMEK İSTİYOR

Barcelona Başkanı Laporta'nın Ronaldoyu takıma katarak 2003 yılında yaptığı bir hatayı telafi etmek istediği belirtiliyor. Laporta, ilk başkanlık döneminde Sporting Lizbon'dan Ronaldo yerine Quaresma'yı transfer etmişti. Ronaldo ise sonrasında Manchester United'a giderek büyük kariyerin için en büyük adımlarından birini atmıştı.

Eğer gerçekleşirse büyük olay olur! Cristiano Ronaldo'nun adı Barcelona ile anılıyor ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United Barcelona Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.