Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle!

Karadenizli ve Egeli ailelerin hem komik hem de duygusal olaylarını anlatan Ege'nin Hamsisi dizisinin 3. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Melahat ve Şevket'in restoran kavgasının tam tatlıya bağlanacakken dış etkenlerle daha da çözülemez hale geldiği Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! Ayrıntılar bu haberde...

TRT 1'in yeni dizisi Ege’nin Hamsisi bu akşam 3. bölümü ile ekrana geldi. Karadenizli ve Egeli iki ailenen çekişmesini anlatan eğlenceli dizide bu hafta Melahat ile Şevket'in arası düzelecek mi? Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! Haberimizde ayrıntılı bilgileri bulabilir, diziyi izleyebilirsiniz.

Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle!

3. BÖLÜM KONUSU
Melahat ve Şevket’in dükkân kavgası Deniz ve Zeynep’in çalıştığı şantiyeye kadar sıçrar. İki genç, tıpkı anne babaları gibi her konuda çekişmeye başlarlar. Ancak tatlı sert kavgaları Zeynep’in bayılmasıyla son bulur.

Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! - Resim : 2

Deniz, Laz kızına müdahale etmeye çalışırken onunla çok yakından ilgilenen bir başka rakibin, yani patronları Vedat’ın farkına varır. Şimdi bir de Vedat’la uğraşması gerekecektir.

Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! - Resim : 3

Rize’de kalan Fikret, Ege’ye taşınan kardeşi Şevket'in her adımından haberdar olmak ister. Bu yüzden Zeynep’e sevdalı köylüsü Dursun'u harekete geçirir. Dursun'un kasabaya gelmesiyle ortalık daha da şenlenir. Ancak hem Melahat’ın, hem de Şevket’in işlerini zorlaştırır. Bütün kasaba Melahat ve Şevket'in gerginliğinden etkilenmeye başlar. Ömer sayesinde araları ısınan Şevket ve Melahat barışmak üzereyken beklemedikleri bir kavganın içine düşerler.

Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! - Resim : 4


EGE'NİN HAMSİSİ NEDİR?
Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

İlk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelen “Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor. Dizi her Pazartesi, saat 20.00'de yayınlanacak.

Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! - Resim : 5

DİZİDE KİM KİMDİR?
İclal Aydın
MELAHAT ÇINAR
Nam-ı diğer Meloş… Tam bir Ege kadını... Enginar Kalbi’nin sahibi... Deniz ve Derya’nın annesi... Çok sevecen ama tersi fena...


Uğur Çavuşoğlu
ŞEVKET GERGİNOĞLU
Doğma büyüme Karadeniz’li... Zeynep ve Ömer’in babası. Usta bir aşçıdır. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabasına bomba gibi düşer.


Uraz Kaygılaroğlu
DENİZ ÇINAR
Ege delikanlısı. Dürüst ve Mert... Hani derler ya kalıbının adamı... Hayatı kasabaya taşınan aile ile alt üst olur.

Bestemsu Özdemir
ZEYNEP GERGİNOĞLU
Şevket’in mimar kızı, Ömer’in ablası. Tam bir laz kızı. O da babası gibi inatçı... Aşkı hiç tahmin etmediği küçük bir Ege kasbasında bulur.

Asuman Dabak
FİKRET GERGİNOĞLU
Şevket’in ablası, Zeynep ve Ömer’in halası. Huysuz, aksi, lafını sakınmayan bir Karadeniz kadını. Kendini aileye adamış. En sevdiği şey, adını kendisini terk eden nişanlısı Nuri’den intikam olarak koyduğu kazıdır.


Haldun Boysan
EŞREF ÜZÜM
Çay bahçesinin sahibi. Babacan tavrıyla herkesin derdini çözmeye çalışır. Bir tek kendi derdine derman olamaz.

Eser Eyüboğlu
DURSUN DURSUNOĞLU
Karadeniz’den Zeynep’in belalısı. Hayatta bir tek hedefi vardır o da Zeynep.

Utku Ateş
REHBER SİNAN
O da Karadenizli ancak uzun zamandır Ege’de turist rehberliği yapmakta... Ege’de yaşamak Karadeniz inadını biraz olsun törpülese de yeri geldiğinde sonuna kadar Karadenizli...

Hakan Bilgin
NURİ PEKYAMAN
Kasabanın belediye reisi. Aşkı uğruna hiç evlenmeyerek kendini siyasete ve kasabaya adar.

Bengi Öztürk
HATÇE KASAPOĞLU
Kasap İbo’nun manav karısı. Hale’nin annesi... İbo’yu parmağında oynatmak onun en büyük eğlencesi.

Mustafa Şen
İBO KASAPOĞLU
Kasabanın kasabı, nam-ı diğer İbo. Manav Hatçe’nin kocası, Hale’nin babası... Hayattaki tek hedefi karısı Hatçe’yi mutlu etmek

Cem Cücenoğlu
BEKİR KURU
Oya’nın kocası, Eşrefcan’ın babasıdır. Çay bahçesinde klavye çalmanın dışında zengin olabilmek için sürekli girişimlerde bulunur.

Ege'nin Hamsisi 3. bölümde neler oldu? Ege'nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı! İzle! ile ilgili etiketler TRT 1 egenin hamsisi 3. bölüm neler oldu 4 bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.