Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

TRT1'nin Karadeniz ve Ege'nin muhteşem kültür ve güzelliklerini yayınlanan Ege'nin Hamsisi dizisi; 9. bölümü ile ekrana geldi. 9. bölümde; Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır. Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Son bölüm izleme linki, son gelişmeler ve diziyle ilgili bilgiler bu haberde...

TRT 1 izleyicilerinin keyifle izledikleri Ege'nin Hamsisi dizisinin 9. bölümü yayınlandı. Son bölümde; Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Zeynep’in Karadeniz inadı tutmuştur ve bu inattan kolay kolay vazgeçmeyecektir. Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır. Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Son bölüm izleme linki, yeni gelişmeler ve dizi hakkındaki bilgiler haberimizde derlendi.

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

TRT 1'in sevilen dizisi Ege'nin Hamsisi dizisinin 9. bölümü yayınlandı. Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Ege'nin Hamsisi 10. bölümde neler olacak.

EGE'NİN HAMSİSİ 9. BÖLÜM İZLE

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimize eklenecek.

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 2

EGE'NİN HAMSİSİ 9. BÖLÜM ÖZETİ
Deniz, Zeynep'in kendinden uzak durmasına daha fazla dayanamaz ve onu her bulduğu yerde konuşmak için bir fırsat kollar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Zeynep’in Karadeniz inadı tutmuştur ve bu inattan kolay kolay vazgeçmeyecektir. Sığacık'ta bulduğu aşkı İngiltere hayali yüzünden kaybetmenin eşiğine gelen Ege delikanlısı, artık hayati bir karar vermek zorundadır. Aşk ile iş arasında bir seçim yapmak Deniz için kolay olmayacaktır.

Eşrefcan'ın yaklaşan sünnet düğününde kirvelik görevi üstlenen Şevket, Melahat'la olan rekabetini esnaflıktan daha ileri bir boyuta taşıyıp ortalığı kızıştıracaktır. Ancak bu düğünde başlarına gelecekten henüz haberleri yoktur.

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 3

EGE'NİN HAMSİSİ 8. BÖLÜM ÖZETİ
Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz'in İngiltere'ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar. Deniz ise Zeynep'in tavrının ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Zeynep’in peşinden koşarken patronu Vedat'la çarpışacaktır.

Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar. Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler. Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür.

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 4

EGE'NİN HAMSİSİ 7. BÖLÜM ÖZETİ
Kasabada bayram telaşı başlamıştır. Bayramın gelişiyle Melahat ve Şevket arasında barışın olacağını düşünen kasabalılar bayram sabahı yeni bir savaşla karşı karşıya kalırlar. Diğer yandan Deniz ve Zeynep'in arasında filizlenen aşk, işleri beklenmedik bir şekilde zorlaştırmaya başlar. Ailelerinden çekinip gizlice birbirlerini tanımaya çalışan Deniz ve Zeynep, bayram nedeniyle fazla görüşemezler. Şevket, Melahat’ın iyi yönlerini fark etmeye başlar. Fikret, ördeği Nuri'yi bulmak için kasabayı birbirine katarken, Şevket Melahat'la barışmak için yeni bir yol düşünür. Fakat aralarında başlayan savaş düşündükleri kadar kolay çözümlenmeyecektir.

EGE'NİN HAMSİSİ 6. BÖLÜM ÖZETİ
“Deniz ve Zeynep'in çıktıkları kayık gezintisi, motorun bozulmasıyla bir faciaya dönüşür. Denizin ortasında mahsur kalmalarının yanı sıra, ailelerinin birlikte olduklarından dahi haberi yoktur. Çiftimiz çaresizce kurtulmak için çabalasalar bile, kasaba kıyısında onları Melahat ve Şevket tehlikesi beklemektedir.
Şevket'in ablası Fikret, Sığacık'a geldikten sonra kardeşini korumak için atağa geçer. Şevket'in aşçılık marifetlerini kasabalıya göstermek isterken, Melahat ve Şevket'i, dükkanlarının kaderini belirleyecek bir yarışın içine sokacaktır. Bir yandan kasabalılarda bayram hazırlığı sürerken Fikret’in Melahat’a yaptığı oyun, hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde bozulur.”

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 5
EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ
Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

İlk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek olan “Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor. Dizi her Pazartesi, saat 20.00'de yayınlanacak.

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 6


EGE'NİN HAMSİSİ OYUNCULARI
İclal Aydın
MELAHAT ÇINAR
Nam-ı diğer Meloş… Tam bir Ege kadını... Enginar Kalbi’nin sahibi... Deniz ve Derya’nın annesi... Çok sevecen ama tersi fena...


Uğur Çavuşoğlu
ŞEVKET GERGİNOĞLU
Doğma büyüme Karadeniz’li... Zeynep ve Ömer’in babası. Usta bir aşçıdır. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabasına bomba gibi düşer.


Uraz Kaygılaroğlu
DENİZ ÇINAR
Ege delikanlısı. Dürüst ve Mert... Hani derler ya kalıbının adamı... Hayatı kasabaya taşınan aile ile alt üst olur.

Bestemsu Özdemir
ZEYNEP GERGİNOĞLU
Şevket’in mimar kızı, Ömer’in ablası. Tam bir laz kızı. O da babası gibi inatçı... Aşkı hiç tahmin etmediği küçük bir Ege kasbasında bulur.

Asuman Dabak
FİKRET GERGİNOĞLU
Şevket’in ablası, Zeynep ve Ömer’in halası. Huysuz, aksi, lafını sakınmayan bir Karadeniz kadını. Kendini aileye adamış. En sevdiği şey, adını kendisini terk eden nişanlısı Nuri’den intikam olarak koyduğu kazıdır.


Haldun Boysan
EŞREF ÜZÜM
Çay bahçesinin sahibi. Babacan tavrıyla herkesin derdini çözmeye çalışır. Bir tek kendi derdine derman olamaz.

Eser Eyüboğlu
DURSUN DURSUNOĞLU
Karadeniz’den Zeynep’in belalısı. Hayatta bir tek hedefi vardır o da Zeynep.

Utku Ateş
REHBER SİNAN
O da Karadenizli ancak uzun zamandır Ege’de turist rehberliği yapmakta... Ege’de yaşamak Karadeniz inadını biraz olsun törpülese de yeri geldiğinde sonuna kadar Karadenizli...

Hakan Bilgin
NURİ PEKYAMAN
Kasabanın belediye reisi. Aşkı uğruna hiç evlenmeyerek kendini siyasete ve kasabaya adar.

Bengi Öztürk
HATÇE KASAPOĞLU
Kasap İbo’nun manav karısı. Hale’nin annesi... İbo’yu parmağında oynatmak onun en büyük eğlencesi.

Mustafa Şen
İBO KASAPOĞLU
Kasabanın kasabı, nam-ı diğer İbo. Manav Hatçe’nin kocası, Hale’nin babası... Hayattaki tek hedefi karısı Hatçe’yi mutlu etmek

Cem Cücenoğlu
BEKİR KURU
Oya’nın kocası, Eşrefcan’ın babasıdır. Çay bahçesinde klavye çalmanın dışında zengin olabilmek için sürekli girişimlerde bulunur.

Ege'nin Hamsisi 10. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler egenin hamsisi 10. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak son bölüm egenin hamsisi 9. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.