Egemen Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu!

Erzurumspor'dan ayrılan tecrübeli stoper Egemen Korkmaz, Spor Toto 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Denizlispor ile anlaştı!

Şu ana kadar teknik direktör Yücel İldiz'in raporu doğrultusunda birçok futbolcuyla temasa geçen Denizlispor'un son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da oynayan deneyimli stoper Egemen Korkmaz'la prensipte anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

DENİZLİSPOR'A OLUMLU CEVAP VERDİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Erzurumspor'la sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki oyuncunun kariyerini Süper Lig'de sürdürmeyi düşündüğü ve Denizlispor'a olumlu cevap verdiği dile getirildi.

Denizlispor aynı takımdan Fransız orta saha Obertan'ı da istiyor. Kartalspor'da futbola başlayan Egemen, Bursaspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Will 1900, Başakşehir ve Erzurumspor formalarını giydi.

Egemen Korkmaz'ın yeni adresi belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Lig Erzurumspor Spor Toto Süper Lig Denizlispor Spor Toto 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.