Egemen Bağış'tan FETÖ önerisi! "İtiraf etmeleri için..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaptığı konuşmada FETÖ'cülerin tek tip elbiseyle çıkmaları için çalışma başlatıldığını duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasına Eski bakan Egemen Bağış destek verdi.

Önceki gün duruşmaya "HERO" (kahraman) tişörtüyle çıkan FETÖ'cü hain, büyük tepkilere sebep olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, benzer olayların önüne geçmek için duruşmalara FETÖ'cülerin tek tip elbiseyle çıkmaları için çalışma başlatıldığını duyurdu.

'GUANTANAMO'DA OLDUĞU GİBİ TEK TİP ELBİSE İLE ÇIKARALIM'

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ sanıklarının yargılanmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Geçen gün Sayın Başbakanımızla da konuştum. Artık bunlar (FETÖ sanıkları) mahkemeye çıkarken Guantanamo'da olduğu gibi bunları da tek tip elbise ile çıkaralım. Tek tip elbise." dedi.

Egemen Bağış'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamalarından sonra sosyal medya üzerinden bir öneride bulundu.

sdfsgsdas

İTİRAF ETMELERİ İÇİN HÜCRE HAPSİ OLMALI

Erdoğan'ın açıklamasına ilk destek Egemen Bağış'tan geldi. Bağış Twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Dünyada çok örneği var Hain FETÖ'cü mahkûmlara tektip kıyafet kararı doğru ama yetmez İtiraf etmeleri için koğuş yerine hücre hapsi olmalı'' dedi.

Egemen Bağış'tan FETÖ önerisi! "İtiraf etmeleri için..." ile ilgili etiketler Egemen Bağış tektip . hücre öneri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.