Egemen Bağış'ın eşi ne demek istedi?

AB Eski Bakanı AK Parti’li Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Söylersem yer yerinden oynar” ifadelerini kullandı. Beyhan Bağış'ın bu esrarengiz sözleri, "Egemen Bağış'ın eşi ne demek istedi?" sorusunu da beraberinde getirdi.

AB Eski Bakanı AK Parti’li Egemen Bağış son günlerde Prag Büyükelçiliğine atanması ile gündemde.

Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış ise bu atamanın yarattığı tartışmalar devam ederken sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Eşiyle bir fotoğraf paylaşan Bağış, altına da “Söyleyecek çok söz var ama bir kerede söylersem yer yerinden oynar... Peyderpey gelecek merak etmeyin, çok doldum, çok yoruldum artık, insanlardan, insancıklardan... Kullanandan, kullandırtandan çok yoruldum... En çok da kendime kızdım... Naif olmanın bile sınırı olmalı... Ama neyse, iyi ki varsın bir tanem, daha evvel de yazdım ya hayatın önsözündeyiz...” ifadelerini kullandı.

Beyhan Bağış’ın paylaşımında “Söylersem yer yerinden oynar” diye yazması dikkat çekti.

Egemen Bağış'ın eşi ne demek istedi?

 EGEMEN BAĞIŞ'TAN CEVAP GELDİ!

Egemen Bağış ise eşinin paylaşımına Instagram'dan yanıt verdi. Bağış; ''Hiç takma kafana Gülüm. Hayatın önsözünde olduğumuzu biz biliyoruz. Bilmeyenler de geç de olsa öğrenir. Sen de iyi ki varsın'' ifadelerini kullandı. 

Egemen Bağış'ın eşi ne demek istedi? - Resim : 2

Egemen Bağış'ın eşi ne demek istedi? ile ilgili etiketler Egemen Bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.