Egemen Bağış, Ahmet Davutoğlu’na o kliple mesaj gönderdi!

Yeni parti kurma çalışmaları yaptığı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesaplarından oldukça uzun bir bildiri yayınlayarak, iktidarı hedef aldı. Davutoğlu'nun mesajlarına eski bakan Egemen Bağış’tan manidar bir gönderme geldi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesaplarından oldukça uzun bir bildiri yayınlayarak, iktidarı hedef aldı ve gündemdeki gelişmelerle ilgili eleştirilerini sıraladı.

"Ahmet Davutoğlu’nun 31 Mart seçim sonuçları ve içinde bulunduğumuz siyasi şartlara ilişkin tespit ve tavsiyeleri" notu ile servis edilen metinde, Davutoğlu iktidarın izlediği politikaları yerden yere vurdu.

 

Eski Avrupa Birliği bakanı Egemen Bağış ise bu açıklamalarının ardından Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Davutoğlu’na manidar bir göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı klibi paylaşan Bağış, paylaşımına şu notu düştü:

"Beden ölür, çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
Bırakın dönsün dönme dolaplar,
Haktan, hakikatten yana bakın siz.
#DönmemGeri Senin Yolundan”

İşte o paylaşım:

Egemen Bağış, Ahmet Davutoğlu’na o kliple mesaj gönderdi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Egemen Bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.