Ege şivesiyle 14 Şubat kutlaması izlenme rekorları kırıyor! /VİDEO

Aydınlı evli ve bir çocuk annesi 29 yaşındaki Fatma Dursun Özcan'ın, yüz efekti kullanarak Ege şivesiyle çektiği 14 Şubat temalı kısa video sosyal medyada beğeni topladı ve milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı.

Aydınlı olan ancak İzmir'in Menemen ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk annesi Fatma Dursun Özcan, büyükannesinden öğrendiği Ege şivesi ile eğlence amacıyla 14 Şubat Sevgiler Günü ile ilgili efekt kullanarak 1 dakikalık kısa bir video çekti ve bunu WhatsApp aracılığıyla aile bireyleriyle paylaştı.

10 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ

DHA'nın haberine göre aile bireyleri arasında çok beğenilen videoyu, sosyal medya hesaplarından da paylaşan Özcan, kısa zamanda yüzlerce kişi tarafından beğenildi, ve paylaşımlarla hızla yayıldı. Özcan, Youtube kanalı ve Instagram'da hesap açarak videoyu buralara da koydu. Sosyal medyada videoyu, 10 milyonun üzerinde kişi izledi.

Yerel bir radyoda program yaparken tanıştığı güvenlik görevlisi eşiyle evlendikten sonra ev kadını olan Özcan, "Android telefonda bir efekt programı görünce dayanamadım. Önce anneannemi sonrada rahmetli büyük annemi taklit edip ailemle paylaştım. Onların çok eğlendiğini görünce içimden millete sarmak geldi.

"BU KADAR PAYLAŞILACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Kocama, akrabalarıma falan derken ortaya Fatma Teyze çıktı. Sosyal medyada bu videonun bu kadar paylaşılacağını hiç düşünmemiştim. Bu yüzden de videom benden habersiz WhatsApp grupları üzerinden dağılıp, gitti. Çok fazla mesaj ve telefon aldım. Herkes kahkahalarla beni arıyor. İnsanlar internette beni arıyorlarmış ama bulamıyorlarmış. Bulanlar da hep iyi dileklerde bulunuyorlar. Ben de Aydınlı ve tüm Egeli hemşerilerimden destek bekliyorum" dedi.

İşte o video:

Ege şivesiyle 14 Şubat kutlaması izlenme rekorları kırıyor! /VİDEO ile ilgili etiketler Sevgililer Günü 14 Şubat video ege şivesi kutlama fatma teyze
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.