Ege derbisinde gol yok!

Süper Lig’in ilk iki haftasından puan çıkaramayan Göztepe ile iki maçta 6 puan alan Yukatel Denizlispor, Ege derbisinde kozlarını paylaştı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede kazanan çıkmadı ve 90 dakika 0-0 sona erdi. Denizlispor kalecisi Adam Stachowiak, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarından sonra Göztepe'ye karşı da penaltı kurtardı.

Süper Lig'in ilk 2 haftasında Antalyaspor ve Beşiktaş'a mağlup olarak sezona kötü başlangıç yapan Göztepe, Ege derbisinde konuk ettiği Yukatel Denizlispor'la yenişemedi: 0-0. İlk yarıda iki ekip de pozisyon bulmakta zorlanırken, ikinci devre ise nefesleri kesti. Göztepe 70'inci dakikada penaltı kazanırken, Denizlispor'da Lopes kırmızı kart gördü. Göztepe'nin yeni transferi Soner 75'inci dakikada penaltı atışından yararlanamadı, 5 dakika sonra Bergdich topu çizgiden çıkarıp Göztepe'nin mutlak golünü önledi. Sezona Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleriyle başlayan Denizlispor bu sonuçla ilk puan kaybını yaşarken, Göztepe ise ilk puanını aldı.

Ege derbisinde gol yok! ile ilgili etiketler Süper Lig Göztepe Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.