Ege Denizi'nde İngiltere bayraklı yat battı! 17 yolcunun tamamı kurtarıldı

Yunan sahil güvenliği, Milos Adası yakınlarında batan araçtaki 17 yolcuyu kurtarmak için operasyonun sürdüğünü duyurulmuştu. Reuters'ta yer alan habere göre, teknedeki 17 yolcunun tamamı kurtarıldı.

Yunanistan'ın turistik adalarından Milos yakınlarında İngiltere bayraklı bir yat, bugün sulara gömüldü. Yunan medyası, adanın 16 mil kuzeybatısında gerçekleşen kaza sırasında 30 metrelik yatta 17 yolcu bulunduğunu bildirilmişti.

Yerel medya Yunan sahil güvenlik ekiplerinin aralarında helikopterlerin de bulunduğu çok sayıda araçla yatı aradığını yazdıktan kısa bir süre sonra yolculara ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre teknedeki 17 yolcunun tamamı kurtarıldı.

Ege Denizi'nde İngiltere bayraklı yat battı! 17 yolcunun tamamı kurtarıldı ile ilgili etiketler Yunanistan Ege Denizi Gemi Milos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.