Ege bir kez daha sallandı! Datça'da 4 büyüklüğünde deprem!

Ege Denizi günlerdir beşik gibi sallanıyor. Dün 5 büyüklüğünde olan depremin ardından bu sabah da Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.0 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD tarafından duyurulan son dakika bilgilerine göre, Ege Denizi'ndeki hareketlilik sürüyor. Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 09.00'da 4.0 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. 7.04 km derinlikte gerçekleştiği bildirilen deprem, Datça'nın merkezi ile köylerinden hissedildi. Deprem nedeniyle kısa süreli bir panik yaşandı.

DÜN DE 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

Deprem fırtınasının yaşandığı Ege'nin Datça açıklarında dün de 5 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştı. 7 km derinlikte gerçekleştiği belirtilen sarsıntı bölgede kısa süreli bir paniğe neden oldu. Deprem başta Muğla olmak üzere İzmir, Aydın, Manisa gibi pek çok ilimizde hissedildi.

Ege bir kez daha sallandı! Datça'da 4 büyüklüğünde deprem! ile ilgili etiketler deprem Datça
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.