EFT ücretleri tam iki katına çıktı! Vatandaşa kötü haber! Bankalar çıldırdı!

EFT ücretlerine zam yolda! Birçok vatandaş, bankalar aracılığıyla para gönderip, alıyor. Bankalar ya da mobil uygulamalar üzerinden gerçekleşen bu işlem için belirli bir ücret talep ediliyor. Peki EFT ücretlerine ne kadar zam geldi?

Bankalarda işlem yapan pek çok vatandaş birbirine para gönderip almaları için EFT yolunu kullanıyor. Ülkemizde en çok tercih edilen bankacılık işlemlerden olan EFT ile dakikalar içerisinde para transferi gerçekleşebiliyor. Ancak bankalar bu işlem işçin belirli bir ücret talep ediyor. Ücret ödenmediği takdirde EFT işlemi gerçekleşmiyor.


EFT ÜCRETLERİ İKİ KATINA ÇIKTI!


Gün içerisinde bankalar ya da bankaların mobil uygulamaları aracılığıyla 1000 TL'ye kadar para transferi gerçekleştirdiklerinde 2 TL işlem ücreti ödüyorlar. Ancak bankaların aldığı karar ile EFT işlem ücreti tam iki katına çıkarak 4 TL oldu.

Vatandaşların büyük tepkisini çeken EFT işlemlerine gelen zam sonrası havale ve diğer para transferlerine zam geldi mi merak ediliyor.

FAST ile EFT'nin Farkları nelerdir? - Arif ÜNAL

HAVALE VE DİĞER TRANSFERLER İÇİN ZAM VAR MI?

Havale ve diğer transfer ücretlerine zam gelip gelmeyeceği merak konusu olsa da vatandaşlar şimdiden bu konuda şikayet etmeye başladı. Sosyal medya hesaplarından EFT ve havale işlemlerine gelecek zammlarla ilgili tepkilerini dile getiriyorlar.

EFT ücretleri tam iki katına çıktı! Vatandaşa kötü haber! Bankalar çıldırdı! ile ilgili etiketler Banka eft işlem ücreti eft ne kadar eft işlemi ne kadar eft zam
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.