Efsanevi Renault Toros modelinin yeni versiyonu yola çıktı! Elektrikli Peki, elektrikli Renault Toros'un Türkiye fiyatı ne kadar?

Renault’un efsaneni Toros modelinin Türkiye pazarı için fiyatı belli oldu. Aracın ne zaman Türkiye’de satışa çıkacağı merak ediliyor. Peki, elektrikli Renault Toros’un fiyatı ne kadar?

Türkiye’de en çok satılan ve yaygın olarak tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Renault Toros, elektrikli yeni modeliyle Türkiye’de yollarda yerini almaya hazırlanıyor. Duyurulduğu ilk günden itibaren özellikle Türkiye’de geniş yankı uyandıran elektrikli Renault Toros modelinin fiyatı ise araştırılıyor.

Otomotiv sektöründe elektrikli araçlara olan ilgi bir hayli artmış durumda. Firmalardan peş peşe gelen elektrikli otomobil hamleleri ise dikkat çekiyor. Renault ise Türkiye’de adeta efsaneleşen Toros modelinin yeni elektrikli versiyonunu piyasaya sundu. 2023 yılına hızlı giren Renault, elektrikli Toros modelini Türkiye’de de satışa sunacak.

ELEKTRİKLİ RENAULT TOROS YOLA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR!

Efsanevi Renault Toros modelinin yeni versiyonu yola çıktı! Elektrikli Peki, elektrikli Renault Toros'un Türkiye fiyatı ne kadar?

2023 yılında önemli bir hamle yapan Renault, R5 modeli başta olmak üzere R12 ve R9 modellerini de satışa sunmaya hazırlanıyor. Fransız otomobil devi Renault’dan gelen bu yenilikler ise dikkat çekti. Adeta klasikleşen Renault Toros modelinin elektrikli modeli büyük ses getirdi.

Elektrikli motor seçeneği ile satışa çıkacak otomobil birçok farklı model üzerinde de çalışmalarına devam ediyor. Renault’un üzerinde çalıştığı modeller arsında R2, R9 ve R12 modelleri yer alıyor.

ELEKTİKLİ RENAULT TOROS FİYATI NE KADAR?

Renault’un günümüzde birçok pazarda elektrikli otomobilleri henüz satışa sunulmuş değil. Türkiye’de Zoe modeli ile satışa çıkan Renault, 2023 yılında yeni elektrikli araçlarını da satışa sunacak. Sektörden edinilen bilgilere göre Renault tarafından Zoe modelinin rafa kaldırılacağı ifade ediliyor. Bu kapsamda firma tarafından ülke bazlı satışlar yapılması hedefleniyor.

2023 model Renault Toros için belirlenen fiyat ise dikkat çekti. Zoe modeli ile aynı fiyata sahip elektrikli Renault Toros modelinin 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında bir fiyat ile satışa çıkması bekleniyor. Ortaya çıkan iddialara göre Kasım ayında elektrikli Renault Toros modelinin yollarda olması beklendiği ifade ediliyor. Aracın teknik özellikleri ve tasarımı ise dikkat çekiyor.

Efsanevi Renault Toros modelinin yeni versiyonu yola çıktı! Elektrikli Peki, elektrikli Renault Toros'un Türkiye fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Renault Elektrikli otomobil Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.