Efsanevi futbolcu Pele'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı...

Dünya ve Brezilya futbol tarihine adını yazdırmış isimlerinden Pele, kalp ve zihin problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Pele'nin kızı haberi doğruladı.

Brezilya'nın efsane futbolcusu Pele hastaneye kaldırıldı. Pele'nin kızı haberi doğrularken acil bir durum söz konusu olmadığını belirtti.

ESPN Brezilya'nın haberine göre ise Pele, genel sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Efsane ismin kanser tedavisi etkisiz duruyor.

ŞİŞLİKLER VE KALP SORUNLARI!

Brezilya basınında, eski yıldız futbolcunun vücutta oluşan şişlikler ve kalp sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun ciddi olabileceği yönündeki iddialara ise kızı Kely Nascimento'dan yalanlama geldi.

Efsanevi futbolcu Pele'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı...

''ACİL BİR DURUM VEYA YENİ BİR HASTALIĞI YOK''

Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Pele'nin sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Nascimento, "Bugün medyada, babamın sağlığına ilişkin birçok haber paylaşıldı. Babam, devam eden tedavisinde ilaç dozunun ayarlanması için hastaneye kaldırıldı. Bazı kardeşlerim, ziyaret için Brezilya'ya gidiyor. Acil bir durumu veya yeni bir hastalığı yok. Yeni yıla doğru, ben de yanına gideceğim ve fotoğraflarını çekip paylaşacağım." ifadelerini kullandı.

Efsanevi futbolcu Pele'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı... - Resim : 2

DÜNYA KUPASI'NI EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCU

Pele, böbreklerinde yaşadığı sorunlar ve prostat nedeniyle de son yıllarda birçok kez hastaneye kaldırılmıştı.

Futbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Pele, FIFA Dünya Kupası'nı 3 kez (1958, 1962, 1970) kazanan tek futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Kariyerinde Santos ve New York Cosmos formalarını giyen Pele, 3 Dünya Kupası, 6 Brezilya Serie A ve 2 Libertadores şampiyonluğu yaşamıştı.

Efsanevi futbolcu Pele'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı... ile ilgili etiketler Brezilya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.