Efsane yeniden Akhisarspor'da! Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde yapılacak

Bir dönem Akhisarspor'daki performansıyla kulüp efsanesi haline gelen Theofanis Gekas, teknik adam olarak kulübe geri döndü. TFF 3. Lig'de mücadele eden Manisa temsilcisi Akhisarspor'dan yapılan açıklamada, "Efsanemiz Theofanis Gekas ile Futbol Direktörlüğü konusunda prensipte anlaşmaya varılmıştır. Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak ve detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Bu sene TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Akhisarspor’da futbol direktörlüğü görevine takımın efsane golcüsü Theofanis Gekas getirildi.

''EFSANEMİZ THEOFANIS GEKAS PRENSİPTE ANLAŞILMAYA VARILMIŞTIR''

Akhisarspor’un resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Efsanemiz Theofanis Gekas ile ‘Futbol Direktörlüğü’ konusunda prensipte anlaşmaya varılmıştır. Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak ve detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Efsane yeniden Akhisarspor'da! Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde yapılacak

GEKAS, YEŞİL-SİYAHLI EKİPTE 42 MAÇTA 25 GOL ATMIŞTI

2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve aynı sezon küme düşen Akhisarspor, daha sonra bulunduğu liglerde tutunamamış ve TFF 3. Lig’e kadar düşmüştü. Akhisarspor ile 42 maça çıkan ve performansı ile her kesimin takdirini kazanan Gekas, yeşil-siyahlı ekiple 25 gol atmıştı. 

Efsane yeniden Akhisarspor'da! Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde yapılacak - Resim : 2

Efsane yeniden Akhisarspor'da! Resmi sözleşme önümüzdeki günlerde yapılacak ile ilgili etiketler Transfer Theofanis Gekas Yunan Futbolcu teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.