Efsane video yine gündem oldu

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını geri aldığı Ermenistan'da halkın Başbakan Paşinyan'a istifa çağrıları sürerken, bir hamle de ordudan geldi. Ermenistan ordusu yönetime el koymaı istedi. Paşinyan ise görevi bırakmamak için halkı sokağa çağırdı. Paşinyan'ın çabaları sürerken, sosyal medyada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in yaptığı zafer konuşması da gündem oldu.

Azerbaycan ordusu karşısında tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşayan Ermenistan ordusu, tüm başarısızlığın faturasını Başbakan Paşinyan'a yıktı.

Ermeni ordusunun Paşinyan'ı istifaya davet etmesinin ilk olarak Rus basınından duyurulması, darbe girişiminin arkasında Rusya'nın olduğu iddialarına neden oldu.

BAKÜ YÖNETİMİ OLANLARI İZLİYOR

Paşinyan darbe girişimine karşı destekçilerini sokağa davet ederken Azerbaycan da yaşananları yakın takibe aldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, yakın ekibiyle birlikte gelişmelerin değerlendirilmesi talimatını verdi.

Ermenistan'daki gelişmeler, Azerbaycan'ın Ermenistan ordusuna yaşattığı hezimetin ardından Aliyev'in "N'oldu Paşinyan" dediği görüntü de sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi.

Efsane video yine gündem oldu

Efsane video yine gündem oldu ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan video aliyev paşinyan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.