Efsane The Godfather (Baba) serisi 4K Ultra HD kalitesiyle geri dönüyor!

Efsane yapımlar arasında gösterilen The Godfather'ın (Baba) filminin 50. yılında tekrardan vizyona girmesi şerefine özel bir fragman yayınlandı. Francis Ford Coppola'nın kült haline gelen üçlemesi 25 Şubat tarihinden itibaren ABD’de de gösterime girerken 22 Mart’ta ise ilk kez 4K Ultra HD olarak sinemaseverlerin karşısında olacak.

Yönetmen koltuğunda Francis Ford Coppola’nın oturduğu dünya sinema tarihinin en sevilen yapımları arasında yer alan Godfather (Baba) serisi, 50. yılında yeniden gösterime girmeye hazırlanıyor. Üçleme halindeki serinin her bir filmi vizyona girdiği her anda birçok dalda Oscar ödülüne layık görülmüş ve izlenme rekorları kırmıştı.

Başrollerinde Marlon Brando, Al Pacino ve Robert De Niro’un oynadığı Godfather serisi kadrosunda birbirinden başarılı yıldız isimler yer almıştı. İlk olarak 24 Mart 1972 yılında vizyona film, yazar Mario Puzo’nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanmıştı.

Efsane The Godfather (Baba) serisi 4K Ultra HD kalitesiyle geri dönüyor!

Ailesine oldukça değer veren mafya babası Vito Corleone ve oğullarının hayatını konu alan Godfather serisi, 50. yılına özel olarak yeniden hayranlarının karşısında olacak. 3 yıl süresince restore edilen filmin özel bölümü 22 Mart 2022 tarihinde ilk kez 4K Ultra HD olarak yayına girecek.

Efsane The Godfather (Baba) serisi 4K Ultra HD kalitesiyle geri dönüyor! ile ilgili etiketler baba the godfather
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.