Efsane seri God of War’ın dizisi geliyor: Amazon Prime’da yayınlanacak

Amazon Prime, efsane oyun serisinin dizisi God of War için görüşmelere başladı. Fazla detay olmasa da gelen son haberlere göre PlayStation oyunlarını baz alan TV dizilerinde işbirliği yapan Sony Pictures Television ve PlayStation Productions ile Amazon Studios'un dizinin yapımcıları olması bekleniyor. 

Geçtiğimiz günlerde sürekli arka arkaya gelen ve sevenlerini heyecanlandıran dizi haberlerine bir yenisi daha eklendi. Öte yandan Lord Of The Rings ve Game of Thrones gibi efsaneleşmiş yapımların da yeni serileri gelecek.

Efsane seri God of War’ın dizisi geliyor: Amazon Prime’da yayınlanacak

Günümüzde Netflix’in domine ettiği sinema dünyasının pazarında Amazon Prime Video çok etkili olmaya başladı. The Lord of The Rings serisinin çok daha öncesi yıllarını izleyeceğimiz The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisi de Amazon Prime Video’da sevenleriyle buluşacak. 

Ayrıca God of War serisinin son oyunu Ragnarok’un bu yıl içerisinde PS4 ve PS5 için yayınlanması bekleniyor.

Efsane seri God of War’ın dizisi geliyor: Amazon Prime’da yayınlanacak - Resim : 2

Bu yıl God of War haricinde bizi bekleyen pek çok oyun uyarlaması dizi ve film gelecek. HBO Max, Game of Thrones evreninde geçecek olan House Of the Dragon haricinde sevilen oyun The Last of Us dizisine de hazırlık yapıyor. The Last of Us dizisinin başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey olacak. 

 

Efsane seri God of War’ın dizisi geliyor: Amazon Prime’da yayınlanacak ile ilgili etiketler Playstation god of war Amazon Prime amazon studios sony pictures entertanment
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.