Efsane rock grubu aşı karşıtı davulcusunu kovdu

Punk-Rock akımının en önemli gruplarından Offspring koronavirüs aşısı olmayan davulcusu Pete Parada'yı kadrolarından çıkardı. Grubun vokalisti Dexter Holland moleküler biyoloji alanında doktora yapmış ve mRNA konusunda uzman bir isim olarak dikkat çekiyor.

Özellikle 1990'lı yıllarda yaptığı şarkılarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Punk-Rock grubu The Offspring, davulcusu Pete Parada'yı koronavirüs aşısı olamdığı gerekçesiyle kadrodan çıkardı.

Instagram hesabından açıklama yapan Parada, Covid-19 aşısı yaptırmadığı sürece grupla kayıt yapmasına ya da turneye çıkmasına izin verilmediğini söyledi.

Parada’nın açıklamasında “Gittikçe sektörün zorunluluğuna dönüşen duruma uyamadığım için, etrafımda rahat olamadıklarına karar verildi. Bunu belirtiyorum çünkü gelecek sahnelerde beni göremeyeceksiniz. Aynı zamanda benim yaşadığım yalnız bırakılmayı yaşayanlara yalnız olmadıklarını belirtmek istiyorum” dedi.

Efsane rock grubu aşı karşıtı davulcusunu kovdu

Parada'nın paylaşımında "Paylaşacağım talihsiz ve zor bir haberim var. Biliyorum ki pek çok yakın arkadaşım ve ailem bunu önce özel olarak duymak isterdi ancak bu konuşmayı defalarca yapmak istemiyorum" dedi.

Parada, aşı olmama kararını doktorunun önerisiyle aldığını, uzun yıllardır bir bağışıklık sistemi rahatsızlığı olan Guillain-Barré Sendromu yaşadığını belirtti.

Parada’nın gruptan ayrılığının kalıcı olup olmadığı bilinmezken davulcu, ekip arkadaşlarına kırgın olmadığını söyledi. Parada, “Onlar kendileri için en iyisini yapıyor, ben de öyle yapıyorum” dedi.

Offspring son albümü “Let the Bad Times Roll”u nisan ayında çıkarmıştı.

Efsane rock grubu aşı karşıtı davulcusunu kovdu - Resim : 2

mRNA KONUSUNDA DOKTORALI VOKALİST

Davulcu Prada "aşı konusunda kaygılı ve şüpheci" olsa da, grubun solisti Dexter Holland’ın moleküler biyoloji ve mRNA konusunda doktora yapmış olması tartışmayı daha ilgi çekici hale getiriyor. Dexter Holland, daha önce rollingstone.com ile yaptığı röportajda, “mRNA aşı teknolojisi ve HIV virüsü” ile ilgili çalışmalar yaptığını anlatmıştı. Dexter Holland, Covid-19 aşısının çabuk bulunmasını mRNA teknolojisi sayesinde olduğunu belirtmiş, bu durumu “büyüleyici ve heyecan verici” olarak tanımlamıştı. Dexter Holland, mRNA’yı “aşılamada yepyeni bir teknoloji” olarak nitelendirerek, “Bunun gibi yeni bir şey ortaya çıkmayalı uzun zaman oldu” demişti.

Efsane rock grubu aşı karşıtı davulcusunu kovdu ile ilgili etiketler doktora offspring Pete Parada' aşı Dexter Holland mRNA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.