Efsane oyuncu Fred Ward 79 yaşında hayata veda etti

Amerikalı aktör ve yapımcı Fred Ward 79 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi oyuncunun menajeri duyurdu. Evli ve bir çocuk sahibi Ward'ın Ölüm nedenini ise açıklamadı.

True Detective ve Grey's Anatomy dizilerinin yanı sıra Tremors ve Alcatraz'dan Kaçış filmleriyle de hatırlanan Amerikalı ünlü oyuncu Fred Ward yaşamını yitirdi. Ward’ın 8 Mayıs’ta öldüğü belirtilirken, ölüm nedeni açıklanmadı.

Efsane oyuncu Fred Ward 79 yaşında hayata veda etti

WARD'IN KARİYERİ

Kariyerine 1979’da “Escape From Alcatraz” filmiyle başlayan Ward’, aralarında “The Right Stuff”, “Henry and June”, “The Player”, “Enough” ve “Miami Blues”un da olduğu çok sayıda filmde rol aldı. Oyuncu, “Shorts Cuts” filmiyle Altın Küre kazandı.

Efsane oyuncu Fred Ward 79 yaşında hayata veda etti - Resim : 2

Ancak onu geniş kitlelere ulaştıran film, ülkemizde “Yeraltı Canavarı” olarak gösterilen, Kevin Bacon ile başrollerini paylaştığı “Tremors” oldu.

80’ler ve 90’larda daha çok televizyon yapımlarında yer alan Ward, "Grey's Anatomy" ve "ER" gibi popüler yapımlarda oynadı. Ward’ın rol aldığı son yapım HBO dizisi “True Detective” oldu.

 

 

Efsane oyuncu Fred Ward 79 yaşında hayata veda etti ile ilgili etiketler Fred Ward True Detective Grey's Anatomy Tremors ve Alcatraz'dan Kaçış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.