Efsane oyun 48 saat ücretsiz indirilebilecek!

Amnesia oyunu ücretsiz nasıl indirilir? Amnesia: Dark Descent, Frictional Games tarafından yapılmış bir korku oyunudur. Oyun 8 Eylül 2010 tarihinde sadece indirme seçeneğiyle satışa sunuldu. 17 Şubat 2011 tarihinde THQ, oyunu perakendeye sundu. Kontrol edilen karakterin adı Daniel'dır. Oyunun başında Daniel, kendi hakkında çok az şey hatırlayarak, bir kalede uyanır. Kalenin içinde biraz ilerleyince, kendine yazdığı bir not bulur. Bu notta, 1839 yılında yaşadıklarını, bulunduğu yerin, Prusya'da bulunan, Brannenburg Kalesi olduğunu öğrenir. Amnesia oyunu nasıl indirilir? Ne zamana kadar bedava? Detaylar haberimizde...

Humble Bundle'dan oyun indirme...Oyunun yapısından dolayı, karakter canavarlara karşı savunmasızdır. Bu yüzden, bir canavarla karşılaşıldığında, veya canavarın yaklaştığı duyulduğunda, canavarın karakteri göremeyeceği bir yere saklanması gerekmektedir. Eğer saklanamıyorsa, oradan kaçması gerekmektedir. Notu okunduktan sonra yola koyulur. Kalenin derinliklerine doğru ilerledikçe, kendine ait olan günlükleri bulur; ve anıları hatırlar. Ayrıca kendine ait olmayan günlükleri ve anıları da bulur. Böylece; kendisinin, Baron Alexander'ın, ve onun için çalışanların neler yaptığını öğrenir.Firma bu kez de 130 liradan sattığı, korku oyunlarının mihenk taşı Amnesia serisini ücretsiz kullanıma sundu. Amnesia'yı Humble Bundle üzerinden 48 saat içinde ücretsiz olarak Steam Kütüphanenize yükleyebilirsiniz. Amnesia oyunu nasıl indirilir? Ne zamana kadar bedava? Detaylar haberimizde...

Amnesia_oyunu_nasAl_indirilir_iAerik

OYUN NE ZAMANA KADAR ÜCRETSİZ?

Ara ara yaptığı indirimler ve bazı oyunları kısa süreliğine ücretsiz sunması ile gündeme gelen oyun üreticisi Humble Bundle bu kez de efsane bir oyun ile gündemde. Firma bu kez de 130 liradan sattığı, korku oyunlarının mihenk taşı Amnesia serisini ücretsiz kullanıma sundu. Amnesia'yı Humble Bundle üzerinden 48 saat içinde ücretsiz olarak Steam Kütüphanenize yükleyebilirsiniz.

Amnesia ilk olarak 2010 yılında Staeam üzerinden satışa sunulmuştu.

Ardından gelen korku oyunlarına ilham kaynağı olan efsane korku oyunu serisi Amnesia, Humble Bundle’da 48 saatliğine ücretsiz.

Oyun normalde 130 liradan satılıyor.

Ana oyun Dark Descent ve A Machine for Pigs eklentisi ile sunuluyor.

Amnesia korku oyununu ücretsiz olarak oynamak istiyorsanız elinizi çabuk tutun ve 48 saat içinde Steam Kütüphanenize ekleyin.

Amnesia_oyunu_nasAl_indirilirjsghfdhawgf

AMNESİA: DARK DESCENT

Amnesia: Dark Descent, Frictional Games tarafından yapılmış bir korku oyunudur. Oyun 8 Eylül 2010 tarihinde sadece indirme seçeneğiyle satışa sunuldu. 17 Şubat 2011 tarihinde THQ, oyunu perakendeye sundu.

OYNANIŞ

Frictional Games'in bir önceki oyun serisi Penumbra gibi, bu oyunda da ilerleyebilmek için çevredeki eşyalarla etkileşmek; gerekir. Mesela, bir kapıyı açıp/kapamak için farenin ileri/geri hareket ettirilmesi gerekir. Ayrıca, oyun karşılaşılan bozuk makineleri tamir etmek gerekmektedir. Hatta tamir için eşya gerekiyorsa, bu eşyalar bulunup yerleştirilmelidir.

Oyunda karşılaşılan başka bir zorluk, karakterin hem canını, hem de akıl sağlığını koruması gerekmektir. Oyundaki canavarlara (Gatherers) uzun süre bakmak, karanlıkta uzun süre durmak, ve rahatsız edici durumlarla karşılaşmak, karakterin akıl sağlığını azaltır. Akıl sağlığının azalması, oyunda görüntünün bulanıklaşmasına ve halüsinasyonlara neden olur. Aydınlıkta durmak, akıl sağlığının azalmasını durdurur. Bu aydınlık iki şekilde elde edilebilir: feneri çıkartarak, veya çakmakla lambaları yakmak. Oyunda bir görev bitirildiğinde, veya belirli bir noktaya varıldığında, akıl sağlığı otomatik olarak artar.

Oyunun yapısından dolayı, karakter canavarlara karşı savunmasızdır. Bu yüzden, bir canavarla karşılaşıldığında, veya canavarın yaklaştığı duyulduğunda, canavarın karakteri göremeyeceği bir yere saklanması gerekmektedir. Eğer saklanamıyorsa, oradan kaçması gerekmektedir.

HİKAYE

Kontrol edilen karakterin adı Daniel'dır. Oyunun başında Daniel, kendi hakkında çok az şey hatırlayarak, bir kalede uyanır. Kalenin içinde biraz ilerleyince, kendine yazdığı bir not bulur. Bu notta, 1839 yılında yaşadıklarını, bulunduğu yerin, Prusya'da bulunan, Brannenburg Kalesi olduğunu öğrenir. Ayrıca kendisinin bir çeşit amnezi/amnesia iksiri içtiğini, ve kendisini kovalayan bir Gölge (Shadow) olduğunu öğrenir. Gölge durdurulmazsa, onun kendisini öldüreceği yazmaktadır. Gölge'in durdurulması için, kalenin içindeki Inner Sanctum adındaki bir odaya gitmesi gerekmektedir. Burada Baron Alexander'ı öldürmesi gerekmektedir.

Notu okunduktan sonra yola koyulur. Kalenin derinliklerine doğru ilerledikçe, kendine ait olan günlükleri bulur; ve anıları hatırlar. Ayrıca kendine ait olmayan günlükleri ve anıları da bulur. Böylece; kendisinin, Baron Alexander'ın, ve onun için çalışanların neler yaptığını öğrenir.

Daniel Alexander'ı Inner Sanctum'da bulunca, oyunun sonu 3 farklı yola ayrılır. Ya Alexander'ın eve dönmesini engelleyecektir; ya onun evine gitmesine izin verecektir; ya da Agrippa'nın kafasını portala atacaktır.

OYUNUN SONU

İyi son: Daniel portalı bozarak, Alexander'ın evine girmesine engel olur. Sonra Gölge Alexander'ı öldürür.

Kötü son: Daniel portalı bozmaz, ve Alexander evine geri döner. Sonra Gölge Daniel'ı öldürür.

Nötr son: Daniel portala Agrippa'nın kafasını atar. Sonra Gölge ikisini de öldürür. Kısa süre sonra Daniel bir ışık görür ve Agrippa'nın sesi duyulur, Weyer'a Daniel'ı kurtarmak için bir şey yapmasını söyler ve Daniel hayata geri döner.

Gizli Son: Alexander Daniel'ı hücreye atar ve ona beklemesini söyler. Daniel kaçmaz ve Gölge öldürdüğü kurbanların seslerini ona dinletmeye başlar. Kısa süre sonra gölge gelip onu öldürür ve hemen aynı anda Alexander "Teşekkürler arkadaşım." der. Hangi sona ulaşılacak olduğu yapılanlarla gerçekleşir.

Efsane oyun 48 saat ücretsiz indirilebilecek! ile ilgili etiketler amnesia humble bundle oyun indirme nasıl indirilir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.