Efsane Kocaelispor profesyonel liglere geri döndü!

İki yıl önce Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen bir dönemin efsane takımı Kocaelispor, taraftarının müthiş şov yaptığı karşılaşmada tekrar profesyonel liglere çıkmayı başardı.

Eskişehir Atatürk Stadı bu kez Eskişehir ile değil, Kocaelispor ile efsane bir gün yaşadı. İki sezon önce Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Kocaelispor, tribünlerin hınca hınç dolduğu maçta Sultangazispor'u 2-0 yenerek 3. Lig'e yükseldi.

Bir dönem 1. Lig'de fırtınalar estiren Kocaelispor'un maddi sebepler yüzünden kadro gücü eksilse de taraftar gücü her zamankinde daha güçlü. 12. grubu lider tamamlayan Kocaelispor, 11. grubun lideri Sultangazispor ile Eskişehir Atatürk Stadı'nda play-off finalinde karşı karşıya geldi. Kocaelispor taraftarının deplasman maçı olmasına rağmen yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Körfez ekibi Sinan Pektemek (45) ve Hamza Mutlu'nun (76) golleriyle Sultangazispor'u 2-0 yenerek play-off finalini galip tamamladı ve 3.lige yükseldi.

Böylelikle geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Tekirdağspor'a kaptıran Kocaelispor 2013-14 sezonunda küme düştüğü 3.lige 2 yıl aradan sonra yeniden merhaba dedi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan Sultangazispor maçına büyük ilgi gösteren yaklaşık 10 bin Kocaelispor taraftarı karşılaşma sonrasında Bölgesel amatör Lig'den 3. lige yükselmenin keyfini doyasıya yaşadı.

Efsane Kocaelispor profesyonel liglere geri döndü! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.