Efsane jokey Halis Karataş'tan yeni rekor!

Geride kalan gün Bursa Hipodromu'nda koşulan yarışta elde ettiği birincilikle 6 bin 500'üncü zaferini elde eden Halis Karataş, kendisine ait olan rekoru geliştirdi.

At yarışı tarihinin en efsane ismi jokey Halis Karataş, dün Bursa'da koşulan yarışta bir zafer daha elde etti. Bu sonuçla kariyerindeki 6 bin 500'üncü galibiyetini alan Karataş, kırılması zor olan rekorunu daha da geliştiriyor. 

Cumhuriyet tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcular arasında yer alan 46 yaşındaki jokey, Türkiye Jokey Kulubü'nün istatistiklerine göre, bugüne kadar katıldığı 23 bin 842 yarışta 6 bin 500 birincilik, 4 bin 520 ikincilik, 3 bin 552 üçüncülük ve 2 bin 683 dördüncülük elde etti. 

Efsane jokey Halis Karataş'tan yeni rekor!

''FUTBOLCULAR ANCAK NALINI TOPLAR''

Karataş'ın Bursa Hipodrumu'ndaki yarışın ardından her tarafının çamur olduğu görüntüsü dikkat çekti.  Bazı yarışseverler, Halis Karataş hakkında sosyal medyada yaptığı yorumlarda; katılığı 23 bin 842 yarışın her gün yapılması durumunda dahi 63 yıl gibi bir sürecin ortaya çıktığına vurgu yaparak hiçbir futbolcunun bu rekorun yanına dahi yaklaşamayacağını ''ancak nalını toplarlar'' şeklinde yorumladı. 

Efsane jokeyin yaşına rağmen mesleğine olan bağlılığı takdir topladı. 

Efsane jokey Halis Karataş'tan yeni rekor! - Resim : 2

Efsane jokey Halis Karataş'tan yeni rekor! ile ilgili etiketler Bursa Halis Karataş at yarışı tjk Türkiye Jokey Kulübü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.