Efsane isim Cevad Prekazi'den Galatasaray-Hajduk Split eşleşmesi yorumu

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Cevad Prekazi, sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi 3.öneleme turunda Perşembe günü karşılaşacağı Hajduk Split ile ilgili yorumda bulundu.

Ayan-Beyan programında Mehmet Ayan’ın sorularını yanıtlayan Prekazi, "Hajduk Split yıllardır kötü durumda. Rezil rezil... Makedon takımını elediler. Onlar da rezil. Galatasaray favoridir. Umut ediyorum ki eler ve devam eder Galatasaray. Biz Avrupa'yı severiz herkes biliyor bunu." dedi.

Siyah-Beyazlılarda 1984-85 sezonunda forma giyen Cevad Prekazi takımda eski günlerin olmadığını belirterek “Hajduk Split'in hiçbir şansı yok. Maç Split'te olsaydı belki belki olabilirdi bir parça şansı ama İstanbul'da şansı yok. O eski günler yok Split'te. Eski takım, eski kulüp yok. En büyük problem taraftarı. Taraftar yönetiyor kulübü" ifadelerini kullandı.

CEVAD PREKAZİ KİMDİR?

Galatasaray’ın unutulmaz efsane futbolcuları arasına giren Cevad Prekazi 1985 – 1991 yılları arasında Galatasaray formasını giymiştir. Daha önce Partizan Belgrad ve Hajduk Split formaları giymiş, Galatasaray formasının ardından kısa bir süre Altayspor ve Bakırköy formalarını giymiş kariyerini noktalamıştır. 2001 ve 2002 yılları arasında Çek Cumhuriyeti takımlarından Zeleznik takımının teknik direktörlüğünü yapmıştır.

Cevad Prekazi Kosova Mitroviça’da 1957 yılında dünyaya gelmiş aslen Arnavut asıllı Kosova’lıdır.

Efsane isim Cevad Prekazi'den Galatasaray-Hajduk Split eşleşmesi yorumu ile ilgili etiketler Galatasaray cevad prekazi Galatasaray Hajduk Split hajduk split
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.