Efsane futbolcu Samuel Eto'o'ya büyük şok! 22 ay hapis cezası

Kamerunlu eski futbolcu Samuel Eto'o, İspanya'nın Barcelona takımında forma giydiği dönemde (2004-2009) vergi kaçırma suçundan 22 ay hapis ve 1,8 milyon avro para cezası aldı. Emekli futbolcu, cezaevine girmemek için Maliye'ye toplamda 3.8 milyon avro ödeyecek.

Barcelona 11. Ceza Mahkemesinde görülen davada Eto'o, 2006-2009 yılları arasında dört ayrı suçtan vergi kaçırdığı suçlamalarını kabul etti.

22 AY HAPİS VE 1.8 AVRO PARA CEZASI

Mahkeme tarafından 22 ay hapis ve, 1.8 milyon avro para cezası alan Eto'o, cezaevine girmemek için Maliye'ye toplamda 3.8 milyon avro ödeyecek.

''BEN SADECE BABAMIN SÖYLEDİKLERİNİ YAPTIM''

2015-2018 yılları arasında Antalyaspor'da da forma giyen eski futbolcu, "Ödemeyi yapacağım ama ben sadece babamın bana söylediklerini yaptım." diyerek kendini savundu.

10 YIL HAPİS CEZASI TALEP EDİLMİŞTİ

İspanya'da savcılık ilk olarak Eto'o hakkında 10 yıl hapis cezası talep etmiş ancak futbolcunun, yaklaşık 2 milyon avroluk vergi borcunu ödemesinin ardından bunu 22 aya kadar indirmişti.

 

Efsane futbolcu Samuel Eto'o'ya büyük şok! 22 ay hapis cezası ile ilgili etiketler Kamerunlu eski futbolcu Samuel Etoo vergi kaçırma para cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.