Efsane dizi Sen Çal Kapımı geri dönüyor! Eda ile Serkan yeniden bir araya geliyor!

Yayınlandığı son 52. bölüm ile yaklaşık 8 ay kadar önce FOX TV ekranlarında veda eden Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı fenomen dizisinin Haziran ayında yeni bölümleriyle ekranlara döneceği konuşulmakta.

Oyuncu kadrosu kadar senaryosu ile de adından söz ettiren ve geçtiğimiz aylarına damgasını vurduktan sonra kaldığı yerden devam eden Sen Çal Kapımı dizisi için Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yeniden bir araya geleceği iddia edildi. 52. son bölümünde sosyal medyada #sonkezsençalkapımı etiketiyle üst üste rekorlar kıran dizi finali ile hayranlarını da oldukça üzmüştü.

Milyonları kendisine bağlayan ve her bölümü ile olay yaratan dizi mutlu sonla biterken yapımın fanları sosyal medyada Sen Çal Kapımı’nın yeniden yayınlanması için yoğun bir çaba göstermişti. 2020 senesinde yayınlanan 39 bölümün ardından sezon finali yapan ve daha sonrasında kaldığı yerden devam eden dizideki senaryo kimseyi mutlu etmemişti.

Efsane dizi Sen Çal Kapımı geri dönüyor! Eda ile Serkan yeniden bir araya geliyor!

5-6 yıllık bir zaman atlamasının hemen ardından Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakteri anne olmuştu. Eda ile Serkan yeniden bir araya gelirken ikinci çocukları da dünyaya gelmişti. Büyük bir efsane izlenme sayısına ulaşan Sen Çal Kapımı’nın ilk bölümü 35 milyon rakamını bulmuştu.

Efsane dizi Sen Çal Kapımı geri dönüyor! Eda ile Serkan yeniden bir araya geliyor! - Resim : 2

Tüm bu yaşananların hemen ardından Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in başrollerde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin yeniden yeni bölümleri ile geri döneceği iddia edilirken yayın tarihi olarak da 2022 yılının Haziran ayı olduğu konuşuluyor.

Efsane dizi Sen Çal Kapımı geri dönüyor! Eda ile Serkan yeniden bir araya geliyor! ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.