Efsane basketbolcu Scottie Pippen'in oğlu hayatını kaybetti

NBA ve Chicago Bulls'un efsane isimlerimden Scottie Pippen, en büyük oğlu Antron Pippen'ın vefat ettiğini açıkladı. Pippen, oğlunun vefat nedeni hakkında ise açıklama yapmadı.

NBA efsanelerinden Scottie Pippen'ın en büyük oğlu Antron Pippen hayata gözlerini yumdu. Scottie, 33 yaşındaki Antron'un ölüm nedenini açıklamadı ancak hayranlarından ailesi için dua etmelerini istedi.

Acı haberi sosyal medyadan duyuran Scottie Pippen şu sözlere yer verdi; "Kalbim kırık şekilde bunu paylaşıyorum, dün büyük oğlum Antron'la vedalaştım. İkimiz basketbol sevgisini paylaştık ve oyun hakkında sayısız sohbetimiz oldu. Antron kronik astım hastasıydı ve eğer öyle olmasaydı, NBA'e gideceğine gerçekten inanıyorum. Yine de bunun onu üzmesine asla izin vermedi, Antron pozitif kaldı ve çok çalıştı, onunla çok gurur duyuyorum. Kibar bir kalp ve güzel bir ruh çok erken gitti. Seni seviyorum oğlum, tekrar görüşene kadar rahat uyu." 

Efsane basketbolcu Scottie Pippen'in oğlu hayatını kaybetti

Efsane basketbolcu Scottie Pippen'in oğlu hayatını kaybetti - Resim : 2

Efsane basketbolcu Scottie Pippen'in oğlu hayatını kaybetti ile ilgili etiketler NBA Chicago Bulls Scottie Pippen Antron Pippen
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.