Efeler Ligi'nde şampiyon Ziraat Bankkart

Efeler Ligi'nde 2020-21 sezonu şampiyonu Ziraat Bankkart oldu. Play-off final serisinin 4. maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Ziraat Bankkart, karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak seride durumu 3-1'e getirerek şampiyonluğunu ilan etti.

Voleybolda sezon sona erdi. Kadınlarda VakıfBank, erkeklerde ise Ziraat Bankkart sezonu şampiyon tamamladı.

Efeler Ligi Play-Off Final serisinde Fenerbahçe ile kozlarını paylaşan Ziraat Bankkart, 2-1 önde götürdüğü serinin 4. maçında Sarı-Lacivertliler'i 3-2 mağlup ederek seride durumu 3-1 yaptı ve şampiyon oldu.

Serinin en değerli oyuncusu Ziraat Bankkart'tan Arslan Ekşi seçildi. Milli oyuncu ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Suat Güler'den aldı.

Efeler Ligi'nde şampiyon Ziraat Bankkart

Burhan Felek'te oldukça çekişmeli başlayan maçta ilk seti Fenerbahçe 31-29 kazanırken, 2. sette ise Ziraat Bankkart 25-19 kazanarak duruma eşitlik getirdi. 3. sette kırmızı-beyazlılar 27-25 kazanırken, Fenerbahçe 4. seti 27-25 alarak skoru 2-2 yaptı. Final setinde ise Ziraat Bankkart 15-11 kazandı ve 2020-2021 sezonu şampiyonluğunu ilan etti.

Efeler Ligi'nde şampiyon Ziraat Bankkart - Resim : 2

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Erdal Akıncı, Mehmet Gül
Fenerbahçe: Hoag, Vigrass, Metin Toy, Hidalgo, Emre Batur, Ulaş Kıyak (Hasan Yeşilbudak, Ahmet Karataş, İzzet Ünver, Hasan Sıkar, Nwachukwu, Halil İbrahim Kurt)
Ziraat Bankkart: Van Garderen, Emin Gök, Ter Maat, Atanasov, Bedirhan Bülbül, Arslan Ekşi (Can Ayvazoğlu, Berkay Bayraktar, Halil İbrahim Yücel, Burakhan Tosun, İzzet Alp Akkuş)
Setler: 31-29, 19-25, 25-27, 27-25, 11-15
Süre: 163 dakika (36, 34, 37, 37, 19)

Efeler Ligi'nde şampiyon Ziraat Bankkart ile ilgili etiketler voleybol Fenerbahçe Ziraat Bankkart
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.