Efe Tur kimin? Efe Tur sahibi kimdir? Hangi ilin firmasıdır?

Balıkesir’in Edremit yaşanan kazada Efe Tur’a ait yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla arması sonucunda 15 kişi hayatını kaybederken 17 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Peki, Efe Tur kimin? Efe Tur’un sahibi kimdir?

Balıkesir-Edremit istikametine doğru seyir halinde olan yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi. 8 Ağustos gecesinde saat 04.40 sıralarında yaşanan kazada 11 kişi olay yerinde, 4 kişi hastanede yaşamını yitirirken 17 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Efe Tur kimin? Efe Tur sahibi kimdir? Hangi ilin firmasıdır?

Efe Tur Kimin?

1990 senesinde merhum Mehmet Sadık Efe tarafından bir aile şirketi olarak kurulan Efe Tur, 2012 yılının Ekim ayı itibari ile Sayın Kadir Alper Birant ve Sayın Halit Bıçak ortaklığında yoluna devam etmektedir.

Firmanın kuruluş amacında taşıdığı ruhu kaybetmeden, geçmişine ve değerlerine sahip çıkarak aynı zamanda gelişen teknoloji ile birlikte sektörde örnek ve öncü olma hedefini taşımaktadır. "Önce insan" anlayışı ile hareket eden Efe Tur 1990 yılından bu yana profesyonel kadrosu ve yeniliğe açık olan bireyler ile birlikte çalışarak oluşabilecek her türlü sorunlara karşı objektif bir yaklaşımla toplum ve hukuk kurallarına saygılı kalmıştır.

Kocaeli'nin tanınmış firmalarından biri olan Efe Tur’un sahibi Halit Bıçak, 17 Haziran 2018 senesinde 60 yaşında iken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Kocaelispor’un da sponsoru olan Efe Tur firmasının sahibi, Nurten Hanım ile evli ve Serap, Zeynep, Büşra, Seval ve Esra isimli 5 kız babası idi.

Efe Tur firması Kocaeli ilinin firmasıdır.

Efe Tur kimin? Efe Tur sahibi kimdir? Hangi ilin firmasıdır? ile ilgili etiketler Balıkesir Edremit kaza Efe Tur yolcu otobüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.