Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ünlü manken Demet Şener ile 11 yıllık evliliğini Edvina Sponza için bitirmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Kutluay'ın Sponza ile ayrıldıktan sonra Youtuber İdil Yazar ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Kutluay, ilişkisinin bittiğini doğrularken, adının aşk dedikodularına karıştığı Yazar ile ilgili iddiaları ise yalanladı.

Çocukları İrem ve Ömer'in annesi ünlü manken ile 15 Temmuz 2005 tarihinde evlenen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, sosyetik güzel Edvina Sponza için 11 yıllık evliliğini bitirmişti. Ünlü İtalyan Sponza mücevhercisinin kızı Edvina Sponza ile yaklaşık 5 yıl aşk yaşayan Kutluay ilişkisini bitirme kararı aldı.

Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama

 BİR DARGIN BİR BARIŞIK AŞK YAŞIYORLARDI

Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen çift geçtiğimiz günlerde Bebek Parkı'nda bir bankta oturup sohbet ederken görüntülenmişti ancak Kutluay cephesinden gelen açıklama ile ayrılık kesinleşti. Daha önce de sayısız kez ayrılıp barışan ikilinin aşkları, yılan hikayesine döndü. İbrahim Kutluay, bu dedikodu üzerine ise Sponza ile 1 buçuk aydır ayrı olduklarını açıkladı.

Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama - Resim : 2

İDİL YAZAR İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Sponza ile 5 yıllık birlikteliğini bitiren Kutluay'ın adı ünlü YouTuber ve aşçı İdil Yazar ile anıldı. 2017'de Tolga Tatari'den boşandıktan sonra adını aşk dedikodularından uzak tutan İdil Yazar'ın gönlünü İbrahim Kutluay'a kaptırdığı konuşuluyordu.

Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama - Resim : 3

KUTLUAY, İDİL YAZAR İDDİALARINI YALANLADI

Ayrılık iddialarını doğrulayan eski basketbolcu, İdil Yazar ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayarak şöyle konuştu; “Edvina ile 1.5 ay önce ayrıldık. Ayrılığımıza üçüncü kişilerin neden olduğu kesinlikle doğru değil. Arkadaşça ayrıldık” diye konuştu.

Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama - Resim : 4


Daha önce de sayısız kez ayrılıp barışan ikilinin aşkları, yılan hikayesine döndü. İbrahim Kutluay'ın ayrılık açıklaması "Birkaç güne kalmaz, Bebek'te beraber görürüz" yorumlarını beraberinde getirdi.

 
2018'DE BOŞANDILAR

Eski manken Demet Şener, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” ve “aldatıldığını” ileri sürerek 2016 ekiminde eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'a çekişmeli boşanma davası açmıştı. 19 Ocak 2018'de sonuçlanan davada mahkeme, çiftin boşanmasına karar vermişti.


CENK KÜPELİ İLE EVLENEN DEMET ŞENER'İN MUTLULUĞU 1,5 YIL SÜRDÜ

Eski manken Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra iş insanı Cenk Küpeli ile kısa süreli ilişkisini 2019 yılının yaz aylarında nikah masasına taşımıştı. Çiftin sürpriz evliliği herkesi şaşırtırken, 1,5 yıllık evlilik geçen aylarda yine sürpriz bir şekilde sona erdi.

Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama - Resim : 5

 

Edwina Sponza ile ayrılan İbrahim Kutluay, İdil Yazar ile aşk mı yaşıyor? İşte ilk açıklama ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay Cenk Küpeli edvina sponza İdil Yazar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.